Hjem Nyheter Norden Svensk politi har ikke resurser til å etterforske barnevoldtekt

Svensk politi har ikke resurser til å etterforske barnevoldtekt

3

SVERIGE En svensk journalist har nylig lagt ut en samtale med svensk politi der det kommer frem at politiet ikke har ressurser til å prioritere alvorlige overgrepssaker.

Den svenske journalisten Joakim Lamotte har lagt ut en film på YouTube der han ringer til politiet for å høre hvordan det går med etterforskningen av voldtekten av ei 12 år gammel jente. Under samtalen kommer det frem at både han og politiet kjenner identiteten til voldtekstmannen, men at politiet selv etter én måned ikke har satt i gang etterforskning av saken.

Som svar på hvorfor ikke slike alvorlige saker prioriteres, sier politikvinnen:

— Sånn er virkeligheten, og det er kjempetrist.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Roar
Roar
5 år siden

Men fy faen. Er det mangel på ressurser, så se til å skap ressurser. Dette er bare helt tåpelig og trist.

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
Svar til  Roar
5 år siden

Når noen i Motstandsbevegelsen finner på å dele ut flygeblad så er der tydeligvis ingen ressursproblemer, for da stiller politiet alltid mannsterkt opp. Dog har jeg en viss forståelse for at politiet sliter litt med prioriteringene sine – er vel ikke helt umulig at jeg også kunne blitt en smule forvirret om min øverste sjef het Dan Eliasson. For øvrig kan man bare ane hva dette barnet går gjennom. Først utsettes barnet for en voldtekt, deretter må barnet oppleve at nær ingen synes å bry seg i særlig grad. Er virkelig bare uendelig trist. Slik jeg ser det finnes det… Les mer »

Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

Vi kan trekke klare paralleller til de politiske NKVD-kommissærene i Sovjet på 30-tallet. Deres hovedoppgave var å passe på at anstendige borgere ikke fikk noe rettsvern fra den politiske elitens herjene pøbler. Slik har politiet i hele Vest-Europa blitt degenerert etter 1945. «Dessverre har vi ikke nok ressurser» er rent BS.

Svensk polis prioriteter heller å bøgedanse i pride tog…
https://youtu.be/77gB5eYcsAw …enn å være til noe hjelp for den svenske befolkningen.