Hjem Nyheter Norden Svensk politi i knestående på grunn av masseinnvandringen

Svensk politi i knestående på grunn av masseinnvandringen

MASSEINNVANDRING Politiet i Sveriges hovedstad klarer ikke lenger å gjøre sin jobb på grunn av kriminelle innvandrere. Jeg skulle aldri la mine barn gå alene på T-centralen, det skulle ingen fra politiet, forteller en anonym politimann.

Polis

Politiet i Stockholm klarer ikke lenger å gjøre sin jobb på grunn av kriminelle innvandrere. Ifølge politiet skal det være hundrevis av unge menn fra Marokko og andre nordafrikanske land som skaper problemer.

En politimann som ønsker å være anonym har uttalt seg til SVT om situasjonen. T-centralen, som nevnes i teksten, er for øvrig Stockholms største og mest trafikkerte T-banestasjon.

– Disse karene er et enormt problem for oss. De stjeler greier overalt og mishandler vektere på T-centralen. Tar jenter mellom bena og slår de i ansiktet når de sier ifra. Alle politimenn vet om det her.

Politimannen forteller at situasjonen i Stockholm er “katastrofal”, og at han aldri skulle latt sine barn å alene der.

– Jeg skulle aldri la mine barn gå alene på T-centralen, det skulle ingen fra politiet.

t-centralen

Setter de på glattcelle – som nødløsning

Den anonyme politimannen forteller at politimenn tar i bruk ukonvensjonelle metoder for å holde kriminelle innvandrere vekk fra gatene, og unngå at de løslates med en gang.

– Vi skriver dem inn for ordensforstyrrelse i stedet, eller at de er beruset. De skal ikke være ute å plage andre mennesker. Jeg tror det er best at noen fra politimyndigheten får spørsmålet og at de tvinges til å forklare. Men da får vi enda mer å gjøre. Vi er i knestående nå.

Samme gjerningsmenn pågripes hver dag

Björn Cewenhielm ved politiets Alma-avdeling, som arbeider spesifikt med innvandrerrelatert kriminalitet, forteller til SVT det ofte er samme gjerningsmenn.

– Man tar inn samme personer om og om igjen og så løslates de ettersom vi ikke har en identitet eller eksakt alder. Det gjentar seg hele tiden. Det er ikke sjelden at en gjerningsmann er ute på gata igjen før politimannen som pågrep ham er det.

Ifølge svenske myndigheter så skal svært mange såkalte enslige mindreårige asylbarn, og da særskilt fra Marokko, rømme fra mottakene de bor på for så å forsørge seg på kriminalitet.

Kilde:
Polisens larm: “Vi går på knäna nu”