Hjem Nasjonal kamp Svensk politi trakasserer aktivister

Svensk politi trakasserer aktivister

MOTSTANDSBEVEGELSEN Svensk politi har i helgen overvåket Motstandsbevegelsens aktivister i Skellefteå i Sverige døgnet rundt.

10255

 

Motstandsbevegelsens aktivister i Skellefteå har i helgen blitt overvåket døgnet rundt av politiet. Blant annet har en politibil stått utenfor boligen til redesjef Robert Eklund døgnet rundt.

Politiet har også stanset Eklund når han dro for å handle mat, søkt igjennom hans bil og gjennomført ID-kontroll på personer som var i hans selskap. Minst tre sivile politibiler, en politibuss og syv vanlige politibiler har vært involvert i overvåkningen.

Politiet som har vært involvert i trakasseriene har også vegret å identifisere seg, til tross for at dette er noe politiet er lovpålagt å gjøre. Overvåkningen ble avsluttet ved 16-tiden på søndag.

Politimenn involvert i overvåkningen av Eklund.
Politimenn involvert i overvåkningen av Eklund.

 

– Vi kommer aldri til å gi oss

Robert Eklund hadde følgende å si om helgens hendelsene:

– Om politisjefer tror at de kan skremme eller trakassere oss til stillhet, så har de begått en grov feilbedømmelse. Vi kommer aldri til å gi oss, under noen omstendigheter.

– Vi vil dessuten gi alle statsborgere med tilgang til internett mulighet til å se hvilket skandaløst ressurssløseri politiet bedriver for å skremme politisk ukorrekte til stillhet.

Se video av noen av hendelsene nedenfor: