Hjem Nyheter Norden Svensk politimann, med 33 år i tjeneste, tar bladet fra munnen

Svensk politimann, med 33 år i tjeneste, tar bladet fra munnen

FOLKEUTBYTTET En svensk politimann snakker ut om hvordan masseinnvandring siden 1970-tallet har brutt ned grunnleggende funksjoner i rettsvesen, skole, eldreomsorg og infrastruktur – i takt med at svensker i økende grad utsettes for en rekke forbrytelser.

Velkommen til Sverige! Skjermdump Twitter.

Juni 2022 ble en måned med masseinnvandring til Sverige, fastslår Insikt24. Men hvilken innvirkning har rundt 500 måneder med masseinnvandring hatt på det svenske samfunnet og svenskenes levekår?

Anders Bergström (54) er en familiefar bosatt i Värmdö kommune, i Stockholms län, hvor han har jobbet som politi i 33 år. Han er født og oppvokst i Sandviken hvor han i flere år var ansatt i Sandvik Coromant. Det var i 1990 at han flyttet til Stockholm etter å ha blitt tatt opp på politihøgskolen.

I en valgkampvideo for Alternativ för Sverige, som han nå stiller opp for, beskriver Bergström i billedlige termer hvordan masseinnvandringen gradvis har brutt ned det svenske samfunnet siden 1970-tallet og hvordan svenskene i økende grad blir utsatt for forbrytelser som voldtekt, ran og steinkasting mot politi.

Ifølge Bergström har politikernes svik mot menneskene de hevder å representere ført til at samfunnsfunksjoner som rettsvesen, skoler, eldreomsorg og infrastruktur har falt til et slikt nivå at den mest grunnleggende virksomhet svikter.