Hjem Nyheter Norden Svensk sykehus “kjønnsnøytraliserer” nyfødte

Svensk sykehus “kjønnsnøytraliserer” nyfødte

KULTURMARXISME En svensk fødeavdeling fjerner tradisjonelle gutte- og jentefarger for å «kjønnsnøytralisere» de nyfødte barna.

Pride
Homolobbyens utopi. Bilde er hentet fra et såkalt Pride-tog.

Når et barn blir født på svenske sykehus er det tradisjon at foreldrene (oftest pappaen) får sette en knappenål på en tavle som viser på hvilken dag barnet ble født. Knappenålene har rosa farge for jentebarn og blå for guttebarn, og det er nettopp denne delen av tradisjonen som sykehuset har valgt å fjerne.

På sin Facebook-side skriver sykehuset at de nå har fjernet fargene som markerer kjønn, og innført «kjønnsnøytrale» knappenåler i gull. Tilbakemeldingene på det politisk korrekte tiltaket er delte. Enkelte hevder å ha ventet på dette lenge og gir uttrykk for stor glede, mens andre mindre hjernevaskede individer uttrykker misnøye og er urolig over samfunnsutviklingen når nyfødte gutter og jenter allerede på sykehuset skal «kjønnsnøytraliseres».

Skjermdump fra sykehusets Facebook-side. Klikk på bildet for å forstørre.
Skjermdump fra sykehusets Facebook-side. Klikk på bildet for å forstørre.

«Fantastisk! Utenom at barn faktisk er individer så finnes det et ytterligere aspekt. Nemlig at visse barn blir fødes i feil kjønn», skriver en LHBT-aktivist. En politisk korrekt mor bruker kommentarfeltet til å klage over at hun ikke fikk velge rosa knappenål til sin nyfødte gutt.

«Man blir vel født med et kjønn?», skriver en som ikke er så positiv til tiltaket. Leseren foreslår videre at man heller bytter til svart og hvit, ettersom det er så mye hysteri omkring fargene blå og rosa. «Så lei av at alt skal kjønnsnøytraliseres», avslutter leseren sitt innlegg.

En kvinne er enig med sykehusets uttalelse om at alle barn er «gullklumper», men stiller seg kritisk til den «nøytrale» samfunsutviklingen og undrer om man nå også vil fjerne muligheten til å få vite barnets kjønn når man tar ultralyd.

Kilde:
Södertälje BB:s Facebooksida