Hjem Nasjonal kamp Motstandsbevegelsen Venstreekstremt ungdomsparti vil fjerne ytringsfriheten for å «verne om ytringstryggheten»

Venstreekstremt ungdomsparti vil fjerne ytringsfriheten for å «verne om ytringstryggheten»

8

SVERIGE Miljøpartiets ungdomsforbund, Grønn ungdom, foreslår i en debattartikkel et forbud mot Den nordiske motstandsbevegelsen. Dette for å verne om noe de kaller for «ytringstryggheten».

Den nordiske motstandsbevegelsen demonstrerer i Kungälv i 2019. Foto: Nordfront.

Det svenske Miljøpartiets ungdomsforbund, Grønn ungdom, uttrykker i en debattartikkel at man vil terrorstemple Den nordiske motstandsbevegelsen. Gjennom at Motstandsbevgelsen tillates å drive med meningsdannelse og uttrykke sine meninger, trues andres ytringsfrihet, hevder Alma Gunnarsson, fra Grønn ungdom vest.

Artikkelen innledes med at Gunnarsson skriver om det nå 25 år gamle drapet på John Hron, der hun mener at «meninger som Johns blir brutalt og blodig tilintetgjort, om de skulle komme i nazistenes vei.»

Videre antyder Gunnarsson at Motstandsbevegelsen dreper annerledestenkende til høyre og venstre, noe hun ikke har noe belegg for. Denne påstanden gjør hun således helt uten å kunne gi noe eksempel på en slik hendelse.

«Ved å la nazister organisere seg, utnytte ytringsfriheten, forsvinner utsatte gruppers trygghet til å ytre seg. De velger derfor bort sin rett til å få benytte ytringsfriheten. En gruppe mennesker blir tause, for om de ytrer seg blir de drept», påstår Gunnarsson.

Videre hevder hun at et forbud mot Den nordiske motstandsbevegelsen ikke ville innskrenke organisasjonsfriheten eller ytringsfriheten. Hun mener at forbudet er nødvendig for å verne om noe hun velger å kalle for «ytringstryggheten».

«Vi i Grønn ungdom vil, som et første steg i debatten, ta stilling for at Den nordiske motstandsbevegelsen terrorstemples. Ikke for å utfordre organisasjonsfriheten eller ytringsfriheten, men for å verne om ytringstryggheten», skriver Gunnarsson.

Les også:
Ervin Kohn vil innføre diktatur i demokratiets navn – SV henger seg på
Venstreekstremisme

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
8 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Roar
Roar
1 år siden

Å dele ut flyveblad, arrangere torgmøte, og demonstrere er blitt synonymt med terrorisme? Noen burde gi disse venstreekstreme en ordbok.

Kim Larsen
Kim Larsen
Svar til  Roar
1 år siden

Å dele ut et flygeblad er jo like ille som og skjære av hodet på noen ifølge de jævla pk kulturmarxistene!

Geir Skjæret
Geir Skjæret
Svar til  Roar
1 år siden

Antifa, BLM og Blitz har enerett på terror i gatene. Jeg har enda ikke sett høyreekstreme ty til vold annet enn i selvforsvar.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

I ytringsfrihetens navn må vi godta at politiske skrullinger, aka snowflakes, og ikke minst unhinged frontholes får si det de vil, men da krever vi også vår rett; å få ytre oss for og imot det vi anser for rett eller galt. Enn så lenge har vi denne retten, og må kjempe for at den skal opprettholdes, med alle lovlige midler!

Heimdal
1 år siden

Miljøpartier er som vannmeloner – grønne utenpå og røde innvendig.
Nasjonalsosialismen er grønn tvers gjennom. Hvordan kan jeg si det? Fordi det er den eneste politikken, verdensanskuelsen og livssynet som tar lærdom av, følger og respekterer naturens orden, system og skaperverk.
Og det er nettopp det som media og meningsmotstandere liker å demonisere med uttrykk som «brunt grums».

Gjermund
1 år siden

Venstre siden med islam er en meget alvorlig trussel mot vår frihet og trygghet!

Kim Larsen
Kim Larsen
Svar til  Gjermund
1 år siden

Det kommer til og komme tilbake og bite de i ræven senere!

Kim Larsen
Kim Larsen
1 år siden

Med mindre de forandrer på Sveriges grunnlov så er det ikke noe og engste seg får.

Men ettersom de har forandret den flere ganger allerede så er det dessverre god grunn til og være på vakt!