Hjem Nyheter Norge Svenska kyrkan: – Kollekten kan gå til abort- og LHBT-propaganda

Svenska kyrkan: – Kollekten kan gå til abort- og LHBT-propaganda

KULTURMARXISME Personer som betaler kollekten til Svenska kyrkan risikerer at bidragene går til abort- og LHBT-propaganda.

pride-kyrkan

Det er Emilie Weiderud som til den kristne avisen Värden idag forteller at penger som Svenska kyrkan samler inn via kollekt kan gå til å oppmuntre til aborter, spre LHBT-propaganda, samt bekjempe tradisjonelle kjønnsroller og naturlig seksualitet. Weiderud, som har den svært lange og svært kulturmarxistiske tittelen «Svenska kyrkans internationella avdelnings policyrådgivare inom sexuell och reproduktiv hälsa och rättigheter», har en fortid som abortaktivist og styreleder i RFSU Stockholm.

LES OGSÅ: Rekordmange forlater Svenska kyrkan

På Svenska kyrkans blogg har Weiderud blant annet skrevet at det er viktig for kirken å arbeide med å «forandre de heteropatriarkale strukturene som ligger til grunn for homo-, trans- og bifobi.

– Kirken har jo veldig mye makt i verden. Den er en viktig del av menneskers liv. Det er viktig at alle mennesker få ta del av utvalget. Svenska kyrkan arbeider aktivt for at ingen skal krenkes på grunn av sin seksuelle legning, forteller Weiderud når avisen spør henne om LHBT-spørsmål er relevante for kirken.

Kilde:
Svenska kyrkan: Kollekt kan gå til abort- og HBTQ-propaganda
Kollekt kan gå till abort- och hbtq-frågor