Hjem Nyheter Svenske Aftonbladet omtaler Maxwell-saken og gir hvite kvinner skylden

Svenske Aftonbladet omtaler Maxwell-saken og gir hvite kvinner skylden

0

LØGNMEDIA Aftonbladets Thomas Engström omtaler Maxwell-saken som en handling begått av en hvit kvinne. Ikke et eneste sted er det nevnt at Ghislane Maxwell er jødinne, og ikke hvit.

Ghislane Maxwell (t.v.) har blitt dømt for menneskehandel sammen med den nå avdøde Jeffrey Epstein (t.h.) Foto: Foto: Ghislaine MaxwellCC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons. // Palm Beach County Sheriff’s Department (Public domain).

Den jødiske pedofile halliken Ghislane Maxwell ble for noen uker siden dømt for flere tilfeller av menneskehandel. Sammen med den nå avdøde pedofile jøden Jeffrey Epstein er hun anklaget for å ha bortført hvite jenter til en øy kalt «pedofiløyen».

Men Aftonbladets Thomas Engström ser ut til å ha misforstått den demografiske dynamikken i saken. Ja, enten det, eller så lyver han for ikke å fornærme sine overordnede.

«Selv en hvit, rik kvinne kan være en hallik», skriver Engström om den jødiske kvinnen.

I artikkelen uttrykker han overraskelse over at selv «hvite» kvinner kan begå slike typer forbrytelser, samtidig som han kommer med feministiske poeng om at det i hvert fall kan være greit å straffe kvinnelige kriminelle også.

«Det er vanskelig å forestille seg en rik mann bak lås og slå, og vanskeligst av alt en rik hvit kvinne. Men Maxwell lyktes, både ved å selv sutre om hygienen i Brooklyn-fengselet og ved hjelp av sine forsvarsadvokater, gjøre det utenkelige uunngåelig», skriver Engström.

Men i dette tilfellet var det altså en ikke-hvit og jødisk pedofilduo som bortførte, undertrykte og voldtok hvite jenter. Maria Farmer, en av jentene som ble bortført av Epstein og Maxwell, forklarte at de hvite jentene ble hånet for ikke å være jøder og da kalt «skitne goyims».

Til tross for dette gjør Engström mentale saltomortaler og klager over at Leni Riefenstahl ikke ble tiltalt under Nürnberg-rettssakene.

Artikkelen gjør det så utrolig krystallklart at jøder ikke skal kritiseres i media, selv ikke om de blir tatt for å smugle hvite jenter til en pedofiløy. Da er det tydeligvis heller greit å kalle gjerningsmennene hvite.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg