Hjem Nyheter Svenske politikere vil sette inn militæret mot innvandrergjenger

Svenske politikere vil sette inn militæret mot innvandrergjenger

FLERKULTUR 20 politikere tilhørende partiet Moderaterna har levert inn et forslag der de foreslår at militæret skal kunne settes inn mot kriminelle innvandrergjenger.

Rosengård, Sverige

20 politikere fra det svenske partiet Moderaterna har levert inn et forslag om at militæret skal kunne settes inn mot innvandrergjenger. Ifølge politikerne har Sveriges forsteder blitt så voldsomme at politiet selv har gitt opp disse områder.

– Situasjonen i våre utsatte områder har forverres. Gjenger har tatt over og politiet har vært tvungen til å trekke seg tilbake. Svensk lov gjelder ikke lenger der, forteller Mikael Cederbratt som er en av personene bak forslaget.

Södra Rosengård i Malmø, Tensta, Rinkeby, Husby, Vivalla og Bergsjön er noen av de forsteder som har store problemer med innvandrergjenger, noe Cederbratt sammenligner med «kreftsvulster».

– Min absolutte oppfatning er at vi, Sveriges nasjon, skal erklære krig mot de kriminelle gjenger, sier Cederbratt.

Cederbratt vil at militæret under ledelse av politiet skal kunne utføre «visse politioppgaver, som eksempelvis opprettholdelse av allmenn orden og overvåkning», samt at det bør være konstant nærvær av politi og militær i disse områder.

Nordfront.se har tidligere skrevet om hvordan politiet i Malmø, på grunn av innvandrerrelaterte mordutredninger, har blitt overbelastet og nå vil ta hjelp av militæret i sitt arbeid for å stoppe innvandrerkriminaliteten.

Kilde: M-politiker vill sätta in militären mot invandrargäng