Hjem Nyheter Svenske politikere vil sette inn militæret mot innvandrergjenger

Svenske politikere vil sette inn militæret mot innvandrergjenger

5

FLERKULTUR 20 politikere tilhørende partiet Moderaterna har levert inn et forslag der de foreslår at militæret skal kunne settes inn mot kriminelle innvandrergjenger.

Rosengård, Sverige

20 politikere fra det svenske partiet Moderaterna har levert inn et forslag om at militæret skal kunne settes inn mot innvandrergjenger. Ifølge politikerne har Sveriges forsteder blitt så voldsomme at politiet selv har gitt opp disse områder.

– Situasjonen i våre utsatte områder har forverres. Gjenger har tatt over og politiet har vært tvungen til å trekke seg tilbake. Svensk lov gjelder ikke lenger der, forteller Mikael Cederbratt som er en av personene bak forslaget.

Södra Rosengård i Malmø, Tensta, Rinkeby, Husby, Vivalla og Bergsjön er noen av de forsteder som har store problemer med innvandrergjenger, noe Cederbratt sammenligner med «kreftsvulster».

– Min absolutte oppfatning er at vi, Sveriges nasjon, skal erklære krig mot de kriminelle gjenger, sier Cederbratt.

Cederbratt vil at militæret under ledelse av politiet skal kunne utføre «visse politioppgaver, som eksempelvis opprettholdelse av allmenn orden og overvåkning», samt at det bør være konstant nærvær av politi og militær i disse områder.

Nordfront.se har tidligere skrevet om hvordan politiet i Malmø, på grunn av innvandrerrelaterte mordutredninger, har blitt overbelastet og nå vil ta hjelp av militæret i sitt arbeid for å stoppe innvandrerkriminaliteten.

Kilde: M-politiker vill sätta in militären mot invandrargäng

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Kim Larsen
Kim Larsen
4 år siden

Ja det høres jo bra ut….

Limmy
Limmy
4 år siden

Jeg kan ikke se at han nevner innvandrergjenger. Han sier kriminelle gjenger.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

Dette minner om (((Patriot Act))). Den totalitære globalist-politistaten som vi har sett utvikle seg i Amerika etter 2001 og som i all hovedsak er rettet mot hvite tankekriminelle.

Den nordboer som er så naiv at han tror på at det svenske lgbqt-militæret endelig «vil ordne opp mot innvandrergjengene» tror på tomtegubben.

Thule
Thule
4 år siden

Den kjappeste og enkleste måten å løse problemet på er å KASTE FAENSKAPET UT! Når det er gjort kan man sette væpnede styrker ved grensene.

Vi vil ikke ha dette pakket blandt oss, og det aller siste vi vil er å «integrere» de. Få avskummet til helvete ut av norden!

Moderaterna har jo vært pådrivere for å få inn dritten. Dette er nok et PR stunt for å gjenvinne tapte velgere. De glemmer at svensker ikke vil integrere pakket, de vil ha dem UT, og det samme tenker vi her i Norge.

Johan G
Johan G
4 år siden

Det beste hadde vel vært å ikke importere slike problem. Ut med pakket!