Hjem Nyheter Norden Svenske tilstander sprer seg til Danmark – flere eksplosjoner det siste halvåret

Svenske tilstander sprer seg til Danmark – flere eksplosjoner det siste halvåret

5

FLERKULTUR I Sverige er det registrert hele 96 eksplosjoner det siste halvåret. Nå er trenden også kommet til Danmark, hvor det det siste halvåret rapporteres om åtte tilfeller i København.

Foto: Skjermdump fra DR.

Dansk Folkeparti og Sosialistisk Folkeparti krever nå svar fra den danske regjeringen angående svenske tilstander som har spredd seg til Danmark det siste halvåret.

I den danske hovedstaden København har det det siste halvåret blitt utløst åtte eksplosjoner. Den seneste hendelsen fant sted tirsdag natt, da en sprengladning eksploderte ved inngangspartiet til Skatteetaten i København. En person skal ha blitt skadet av fragmenter etter eksplosjonen og oppsøkte selv sykehus.

– Det er en svært bekymringsfull tendens, at vi ser disse eksplosjoner i Danmark. Det er tross alt et helt nytt fenomen, forteller Karina Lorentzen, fra Sosialistisk Folkeparti.

– Det er eksplosiver, som eksperter sier er veldig, veldig farlig. De som har dette eksplosivet i Danmark må ha veldig god kontroll på hvor de har det, og hva de har. Så vi må også be om å få vite om eksplosiver av denne art er stjålet et sted i Danmark – eksempelvis fra Forsvaret, sier Peter Skaarup, fra Dansk Folkeparti.

Eksplosjoner i København. Foto: Skjermdump fra DR. Tekst: Louise Dalsgaard Grafik: Morten Fogde Christensen.

Den danske avisen DR skriver at de nå frykter svenske tilstander i Danmark, og peker til at det i Sverige er registrert hele 96 eksplosjoner, og det bare det siste halvåret.

Les også:
Flere bombeeksplosjoner i Malmö
To bombeeksplosjoner i Malmö – i løpet av kort tids mellomrom
Gjengkrig i Sverige – flere skudd og eksplosjoner utløst
Bilbranner og angrep mot politi i København

5
Delta i debatten

avatar
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
MortenJohan GHaraldssonSteinar Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Steinar
Steinar

Den flerkulturelle berikelsen byr på eksotisk fyrverkeri 24/7.

Haraldsson
Haraldsson

Det tragiske er at svensk ungdom som vokser opp i Sverige idag aldri har opplevd et svenskt homogent og harmonisk samfunn, men har flerkulturens gnistringer som en normal.

Johan G
Johan G

Dette er bare begynnelsen. Og de venstreorienterte globalister som måtte tro at de skulle få et klapp på skulderen av de fremmede, de vil få seg en smertefull overraskelse. Deres dumsnillhet vil ikke belønnes med takk.

Morten
Morten

Trist

trackback

[…] Les også: Svenske tilstander sprer seg til Danmark – flere eksplosjoner det siste halvåret […]