Hjem Nyheter Norden Svenske ungdommer minoritet på skolen – farger håret svart for å passe...

Svenske ungdommer minoritet på skolen – farger håret svart for å passe inn

7

FLERKULTUR I intervjuer i Stockholm Direkt forteller svenske ungdommer hvordan det kan være å vokse opp i det nye Sverige hvor svensker er i minoritet. Det er ungdommer fra Stockholms ytre områder som på skolen møter innvandrere fra forstedene.

Illustrasjonsbilde: Foto: Pixnio.

I intervjuer i Stockholm Direkt forteller svenske ungdommer om hvordan de har hatt det på skolen i det nye Sverige hvor de som svensker har vært i minoritet blant innvandrere.

Det er blant annet en ung svensk gutt som forteller om hvordan det var å vokse opp i Upplands-Väsby og som studiemotivert middelklassegutt møte de mer aggressive ungdommene fra forstedene.

– Hver uke var det: «Hahaha, Svennebanan! Jævla nørd!». Det holdt at man stilte et interessant spørsmål i timen eller googlet noe akademisk. Det ble alle mot én, bare for at jeg var svensk.

– Det spilte ingen rolle hva man gjorde, man havnet alltid i underlege. Det var derfor jeg ville bort herfra.

Han forteller at han aldri klarte å «smelte inn», men at han lærte seg å leve med det. Hans søster får fortsatt klump i magen når hun treffer på en gjeng innvandrerjenter som prater forstadsslang og oppfører seg på typisk «forstads-vis».

– Man kan ikke dra alle over én kam. Men det føltes som at de så ned på oss som var hvite middelklasse-svensker og synte at vi måtte trykkes ned. Kanskje ville de straffe oss for rasismen i det svenske samfunnet, sier hun.

Noen kvinnelige ungdommer forteller om hvordan den flerkulturelle «forstads-kulturen» dominerte og at svenske ungdommer farget håret svart og på andre måter imiterte innvandrernes ghettostil for å «passe inn».

– Ja, det var folk med helt svenske foreldre som farget håret svart, brukte forstads-slang og kledde seg akkurat som de, for å passe inn. For det var den kulturen som rådde på skolen, sier en jente.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
7 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Hans-Simon
2 år siden

Tenk å sitte i en klasse i en skole dominert av lav-IQ sandmonkeys, som hvit og high-IQ gutt – eller jente – og bli utsatt for mobbing og plaging, i et land som engang tilhørte DIN slekt, familie og rase, men som har blitt forrådt av dine egne politikere og styringseliter. I tillegg må du slite med «white guilt» fordi du har blitt fortalt hvor fæle hvite mennesker er og alltid har vært, mot verdens undertrykte, som derfor har rett til å overta Sverige – og Europa. Når skal vi som folk reise oss og stå opp mot forræderiet, og… Les mer »

Ganz von Selbst
Ganz von Selbst
Svar til  Hans-Simon
2 år siden

Demokratisk samfunn – med marxistisk mentalitet, styringselite forræderi og masseinnvandring – er dømt til døden(selvmord) på forhånd, bare vent litt, døden er allerede på vei. Til helvete med den system som eksisterer i dag. Bare rydde opp og kjøre bort søppel. Nye samfunns grunn: frihet i åndelig livet, likhet i rettsvesen, broderlighet i produksjonslivet. Men nye kommer sakte.

Kim Larsen
Kim Larsen
Svar til  Hans-Simon
2 år siden

Ikke rart at fortvilelsen leder unge mennesker til og begå handlinger de ellers aldri ville finne på og gjøre!

Robert
Robert
Svar til  Hans-Simon
2 år siden

Lurer på hvorfor selvmordsraten blant unge, hvite menn høyere enn noensinne? En skulle nesten kunne tro at det var en sinister plan bak dette. Men det er bare konspirasjonsteorier selvsagt.

Grim
2 år siden

Som Kong Harald sa i nyttårstalen «Vi må tåle å bli såret» Rådgiveren som skrev dette til sullikkongen hvisket – «Bare hvis du er hvit» Og så slapp han harald en fis og ga Durek en prostatastimulator fra kondomeriet.

Kim Larsen
Kim Larsen
2 år siden

Utrolig trist og lese men ikke noe nytt dessverre. Har tidligere lest om unge jenter som har benyttet seg av samme strategi for og gå mer ubemerket og for og ikke ville være et offer for flerkulturen.

Det skal ikke være sånn.

Hanne
Hanne
2 år siden

Dette er virkelig en trist utvikling, som vi dessverre kommer kommer til å oppleve her i Norge, om det ikke gjøres noe med det innen.
Hvite barn føler seg utstøtt i samfunnet. Hjertet mitt gråter. La det komme en forandring. Og det fort.