Hjem Nyheter Norden Svensker raser over «muslimske okkupanter» som demonstrerte i Göteborg

Svensker raser over «muslimske okkupanter» som demonstrerte i Göteborg

SVERIGE Svensker raser nå på sosiale medier over at Den nordiske motstandsbevegelsens demonstrasjon mot systemet ble stoppet, men muslimer som okkuperte Göteborgs gater dagen etter, tilsynelatende uten tillatelse fra politiet og som hindret all trafikk, fikk gå uhindret.

På blant annet Twitter og Flashback forum diskuteres det i sinne hvordan «muslimske okkupanter» tok over gatene i Göteborg dagen etter at Den nordiske motstandsbevegelsens demonstrasjon ble stoppet av politiet, etter en aldri så absurd hetskampanje fra massemedia.

«Gikk av i Brunnsparken for å bytte sporvogn. Var jo bare å glemme. Trafikken stengt. For DETTE er hva som skal prioriteres», skriver en person på Twitter og linker til en film der demonstrasjonstoget vises.

Flere oppgir at de ble redde da de så muslimene og trodde at det var en IS-demonstrasjon. Fremfor alt har mennesker reagert sterkt på at massemedia ikke har hetset mot disse ettersom det var en ikke-tillatelsegitt demonstrasjon, og at det var få eller ingen politi på plass.

SVT Vest har skrevet kort om hendelsen og bekrefter at «trafikken sto helt stille i en time».

På Flashback skriver en annen person følgende:

Muslimske flagg vaier i vinden og folk holder seg godt på avstand fra den ropende horden. Mennesker skremmes av oppstyret, men det står ingenting å lese om saken i hverken trykt eller etermedia. Der repeterer man istedet gårsdagens utfall og godhetsposering fra diverse gutmenschen samt maser om lovendring og innskrenkninger av demonstrasjonsretten for hvite svensker. Hvis gårsdagens scene i Göteborg der gapende og skrålende muhammedanere hindrer trafikken står det intet. Ikke engang politiet er der. De sitter istedet på Facebook og raderer folkets kritiske meninger om gårsdagens fiasko.

Kilde:
Svenskar rasar över ‘muslimska ockupanter’ som demonstrerade i Göteborg – varken media eller polis reagerade