Hjem Nyheter Norden Sverige: Aktor ber om fengselstraff for tankekriminalitet

Sverige: Aktor ber om fengselstraff for tankekriminalitet

6

TANKEKRIMINALITET Den systemlojale aktoren i saken mot den 65 år gamle kvinnen som mistenkes for tankekriminalitet for å ha skrevet om innvandringen på Facebook krever nå fengselstraff for kvinnen.

Foto: Daniel Sjödahl.
Foto: Daniel Sjödahl.

Den folkeforræderiske aktoren Lisa Hedberg ber om fengselstraff for en eldre kvinne som mistenkes for tankekriminalitet. Hun er tiltalt for totalt åtte tilfeller av brudd på liksom-loven «hets mot folkegruppe».

Under rettergangen nektet kvinnen straffeskyld for det såkalte lovbruddet og svarte «ingen kommentar» på alle spørsmål fra aktor. Kvinnen påstås for eksempel å ha skrevet at Islam er «de sinnsforvirredes klubb».

Lisa Hedberg leste også opp et annet innlegg kvinnen skal ha skrevet: «Hvorfor karantene mot dyr og ikke mot disse æreløse bakteriesprederne?».

– Det kan man virkelig spørre seg, hørtes da fra tilskuerplassen ifølge Jönköpingsposten.

Ifølge avisen sier hun følgende i et YouTube-klipp: «Jeg har aldri gjort noe kriminelt i hele mitt liv, så går det fullt av voldtektsmenn ute som voldtar våre svenske jenter, de brenner biler og alt sammen«, og «Hvorfor gjør dere ikke noe, nå får det være nok, ut og protester».

Aktor mener at dette er meget alvorlig, spesielt med tanke på at kvinnen har mant til protester, hvilket er merkelig da protester påstås være lovlig i Sverige.

– Vi har ytringsfrihet i Sverige, men dette her går klart over grensen for hva som er tillatt i vårt samfunn. Det er planlagte innlegg som ikke er skrevne i hastverk og ifølge min oppfatning ligger det ikke på nivå for bøter, men er oppe på fengselnivå, sier folkeforræderen til Jönköpingsposten.

Dommen blir annonsert den 21. mars.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Johan G
Johan G
4 år siden

Dette er ikke annet enn kriminalisering av protester. Her har de funnet opp et såkalt lovbrudd som de har kalt «hatkriminalitet», med den intensjon å kriminalisere og forby enhver protest og politisk opposisjon. Statistikkene viser at hun har rett i sin uttalelse, så hvorfor skulle hun ikke kunne protestere og uttrykke forakt for disse «kulturberikere» og folkeforrædere? Ellers er det helt absurd at det å hate i seg selv har blitt kriminalisert, vel og merke kun for hvite nasjonalsinnede. Hat, forakt, avsky, uenighet er noe helt naturlig! Har man noe kjært, er det også naturlig å hate de som måtte… Les mer »

Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

(((Lisa Hedberg))) og (((polisen))) gjør seg selv en diger bjørnetjenste. Jeg krysser fingrene for at disse globalist rottene overspiller sine kort. Den folkelige motstanden mot det onde regimet fortsetter å vokse i intensitet jo mer regimet pusher denne ekstremistiske og totalitære mulitkulti-ideologien på oss nordboere.

peckerwood
peckerwood
4 år siden

så klart hun blir dømt,frimurer som styrer der vet dere,en dag vil nordens hvite befolkning våkne og da blir nok ww1 og ww2 barnemat

Jan Einar
Jan Einar
4 år siden

Lisa Hedberg må være meget sinnsforvirret.

Alexander Nævdal
Alexander Nævdal
4 år siden

Det er jo som ein episode av Brødrene Dal

Halvor
4 år siden

Sverige er i ferd med å bli et tvers igjennom totalitært land. Den jødekontrollerte eliten blir bare mer og mer hysterisk, og vi ser resultatene av jødiske Bonnier-eide Expressens påvirkningskampanje overfor bl.a. YouTube og kampanjejournalistisk som fører til henholdsvis sensur og drakoniske angrep mot vanlige mennesker som våger å bryte meningstabuet.

Jeg regner med at årets Riksdags- og kommunevalg og frykten for at NMR skal klare å styrke sin parlamentariske stilling er det som motiverer pk-eliten.

Dessverre splittes opposisjonen gjennom ulike initiativer slik som «Det fria Sverige» med Motgift-gjengen og Ingrid & Conrad og nå senest Alternativ for Sverige.