Hjem Nyheter Norden Sverige annonserer: Ingen økning i antallet voldtekter pga. innvandringen

Sverige annonserer: Ingen økning i antallet voldtekter pga. innvandringen

5

SVERIGE I en åpenbart tilrettelagt rapport fra Sveriges kriminalforebyggende råd (Brå) kan man lese at «innvandringsbølgen ikke har påvirket antallet seksualforbrytelser og at vi ikke har hatt noen økning i seksualforbrytelser de siste årene» – ifølge jøden Jerzy Sarnecki.

 

Brå har på oppdrag fra den svenske regjeringen undersøkt forbrytelsene som har blitt anmeldt til politiet i perioden 2005 til 2017. Resultatet viser, også på oppdrag fra regjeringen, at antallet voldtekter utført av personer som ikke har vært kjent av den fornærmede ikke økte mellom årene 2011 og 2017. Overfallsvoldtektene økte heller ikke i den perioden.

En person som umiddelbart applauderte de påståtte undersøkelsesresultatene var jøden Jerzy Sarnecki, professor ved avdelingen for kriminologi ved universitetet i Stockholm.

– Rapporten viser at innvandringsbølgen ikke har påvirket antallet seksualforbrytelser og at vi ikke har hatt noen økning i seksualforbrytelser de siste årene. Vi er ikke under okkupasjon av muslimske menn som voldtar våre kvinner, sier han.

Brå trekker ikke uventet konklusjonen at tilbøyeligheten til å anmelde seksuell vold har økt, og at det er vanskelig å avgjøre om antallet seksualforbrytelser faktisk har økt eller om det handler om en økning i antallet rapporterte forbrytelser som oppfattes som seksualforbrytelser.

Dette kvasiakademiske resonnementet imponerer dog ikke nasjonaløkonomen Tino Sanandaji. I et innlegg på Facebook anklager han Brå for å anvende useriøse forskningsmetoder og for å trolle bort fakta som de ikke vil se.

Er det sant? Like sant som dere selv kan gjette. Brå undersøker ikke innvandrere, de undersøker ikke hvem som begikk kriminalitet og anvender fremfor alt en useriøs metode (i vitenskapelige termer har deres metode ekstremt lav power, men trekker konklusjoner fra absence of evidence).

Andre triks er stawman at flyktninger som kom akkurat i 2015 ikke kan forklare hele økningen av seksforbrytelser, derfor påvirker flyktninger ikke seksforbrytelser overhode. Med Brås logikk har en pose potetgull per dag ingen effekt på overvekt så lenge det ikke forklarer hele vektoppgangen.

Rapporten er fremfor alt om et annet viktig spørsmål, dvs. om seksforbrytelser faktisk har økt eller ikke. Skjult i tykke lag av røyk viser det seg at ja, seksforbrytelser har økt, inklusiv alvorlige seksforbrytelser som voldtekt.

Ved å anvende en undersøkelsesmetode som nærmest garanterer at man ikke får noen sammenheng mellom innvandring og antallet seksualforbrytelser har altså Brå «vitenskapelig» oppfylt oppdraget som regjeringen ga, det vil si å bevise at den førte masseinnvandringspolitikken ikke medfører noen økt kriminalitet.

Den jødiske kriminologen Jerzy Sarnecki har ved flere anledninger stilt seg til disposisjon som globalistenes lydige megafon og kalt alle rapporter om innvandreres overrepresentasjon i seksualforbrytelser for «høyreekstreme konspirasjonsteorier».

Med tanke på at Brås rapport fra 2005 tydelig viste at utenlandsfødte menn var grovt overrepresentert både som mistenkte og som dømte gjerningsmenn når det gjelder seksualforbrytelser, fremstår det som urimelig at det i dag, 14 år senere og med en betydelig høyere andel utenlandsfødte menn i befolkningen, ikke skulle finnes noen slik overrepresentasjon.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
3 år siden

«Vi ikke har hatt noen økning i seksualforbrytelser de siste årene. Vi er ikke under okkupasjon av muslimske menn som voldtar våre kvinner»
Jerzy Sarnecki är invandrad (utkastad) «polsk» jude och har således rätt i sitt uttalande. Kan inte minnas att det någonsin rapporterats om ett judiskt våldtäktsoffer.

Jerzy Snickisnacki Sarnecki har annars gjort sig känd som en lögnare av rang och skyllt bland annat buskage och dålig belysning för överfallsvåldtäkter.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

Aldri glem at jøden har djevelen til far – en manndreper og løgnens far, fra tidenes morgen(Joh 8.44). At denne jøden trikser med tall og metoder er derfor helt i tråd med hans natur. Never trust a Jew. He cries out in pain as he stabs you in the back. Nuff said.

Oystein
Oystein
3 år siden

Latterlig!

Håkon Schie
Håkon Schie
3 år siden

Der Ewige Jude.

JudasGarSviker
JudasGarSviker
3 år siden

Betryggende å høre. Særlig når det kommer fra såpass troverdige kilder. Denne jøden ser jo ut som en karikatur fra der Sturmer.