Hjem Nyheter Norden Sverige «bader i syfilis» – homoseksuelle og transvestitter utpekes som smittebærere

Sverige «bader i syfilis» – homoseksuelle og transvestitter utpekes som smittebærere

5

HELSE Syfilis øker kraftig i Sverige. «Vi bader i syfilis» advarer overlege.

Stockholm Pride. Foto: Nordfront.

Fra å ha vært en nesten utdødd kjønnssykdom i Sverige øker syfilis nå kraftig. På 2000-tallet har antallet syfilistilfeller blitt fordoblet og helsemyndighetenes preliminære opplysninger peker på en kraftig økning i 2021, skriver TT.

Finn Filén er overlege ved Venhälsan på Södersjukhuset i Stockholm, som vender seg til menn og transvestitter som har sex med menn. I sommer advarte han for en økt spredning av syfilis.

– Vi har sett en økning ti år på rad nå, og kurven peker brattere og brattere. Jeg regner med over 300 tilfeller i år bare hos oss. Vi bader i syfilis akkurat nå, sier han.

– Denne infeksjonen har fått fotfeste i populasjonen homofile menn i Stockholm, hovedsakelig.

Filéns forklaring til hvorfor syfilis øker i dag er at homoseksuelle slutter å bruke kondom på grunn av at det har blitt gjort store fremskritt i behandlingen av HIV.

At homoseksuelle pekes ut som smittebærere i media kan ses som uvanlig da det oftest er opplysninger som ikke vil formidles. Statistikken viser dog at syfilis forekommer betydelig mer hos homoseksuelle enn heteroseksuelle. I USA beregnes homoseksuelle menn utgjøre 1% av befolkningen, men selv da utgjør denne gruppen 83% av landets syfilisrammede.

Syfilis kan gi opphav til blant annet sår, men også alvorlige skader på hjerte og hjerne. En gravid kvinne som har ubehandlet syfilis kan smitte barnet, som i sin tur kan få alvorlige skader, ifølge Folkhälsomyndigheten.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
8 måneder siden

Vi har analismen å takke for denne berikelsen, i tillegg til alle andre strålende velsignelser som LHBTQ-agendaen bringer med seg. Analsex fører med seg en rekke infeksjonssykdommer, reduserer livslengden med anslagsvis 20 år for de «iherdigste», og er dessuten ødeleggende psykologisk og sosialt. Og veldig få tenker på at store seksualavvik er i strid mot naturen, Guds orden.

Haraldsson
Haraldsson
8 måneder siden

Sålenge det forblir blant dem, må de gjerne få alt faenskap av sykdommer som kan tenkes. Føler ikke med dem i det hele tatt etter dette satans samfunnsødeleggende regnbueprosjektet. La dem dø ut slik at samfunnet igjen kan bli normalt.

Nasjonalsosialist
Nasjonalsosialist
8 måneder siden

Er vel ikke bare syfilis det miljøet der sliter med. Bortsett fra fysiske sykdommer lider de vel også av en hel del psykiske problemer.

The goyim knows
The goyim knows
8 måneder siden

Den lille rare figuren i front der er Pride-maskoten «Tor-pedo» og bak t.v. har vi (hiv)positive Håkan lillsnopp og t.h. bærumsossen Bjarne aka «tarmen».
Kunne i hvert fall vært passende navn.

C.K
C.K
8 måneder siden

Flott. Bare la alt av kjønnssykdommer fortsette å surre i det miljøet der, så tar vår gode far Darwin seg av resten. Problem solved.