Hjem Nyheter Norden Sverige: Centerpartiet satser på valgmateriale på arabisk og somalisk

Sverige: Centerpartiet satser på valgmateriale på arabisk og somalisk

3

VALG 2018 Centerpartiets strategi for å tiltrekke flere velgerne i det svenske valget er å gi ut valgmateriale på flere språk, inkludert arabisk, somalisk, kurdisk og persisk.

Centerpartiet med globalisten og bilderbergeren Annie Lööf i spissen har nå tatt opp det gamle sosialdemokratiske slagordet «Alle skal med». Partiet har inntatt plassen som en av de mest pådrivende partiene for masseinnvandring og folkeutbytte.

Partiet vender seg nå til nye grupper av potensielle velgere. For å nå så mange rasefremmede som mulig har partiet oversatt sitt valgmateriale til en rekke språk, inkludert arabisk, somalisk, kurdisk og persisk.

Den nye strategien representerer en stor ideologisk forandring fra partiets røtter som  bøndenes og folkehjemmets stemme. Kanskje slagordet egentlige burde være «Allah skal med»?

Les også:
Venstreekstremister drev fremmedspråklig folkeopplysning

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Einar O
Einar O
4 år siden

Jalla Jalla til helvete med Allah!

Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

Hen Annie Lööf bor nok selv i et særdeles etnisk rent og eksklusivt hvitt strøk langt vekk fra nysvenskene. For et søpplemennske.

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
4 år siden

Bilderbergannie vill importera 30(!) miljoner rasfrämlingar till Sverige och var också den som såg till att 9000 afghanska medelålders skäggbarn ges möjlighet till att våldta svenska skolelever.