Hjem Nyheter Norden Sverige dropper de siste koronarestriksjonene

Sverige dropper de siste koronarestriksjonene

2

KORONA Fra og med 1. april droppes de siste koronarestriksjonene i Sverige, som blant annet handler om vaksinasjonspass ved innreise til landet.

Foto: Marco Verch, (CC BY 2.0).

I februar valgte den svenske regjeringen å avskaffe en majoritet av de midlertidige restriksjonene som ble innført på bakgrunn av den såkalte koronapandemien.

Nå har regjeringen annonsert at den i samarbeid med folkehelsemyndigheten dropper de siste restriksjonene, om innreiserestriksjoner til landet. De blir droppet fra 1. april.

– Fra før har vi sluppet på innreiseforbudet innad i EU. Nå lar regjeringen også innreiseforbudet fra tredjeland utgå. Det innebærer en stor lettelse for alle som på grunn av pandemien har vært forhindret i å reise til Sverige de siste årene, sier justis- og innenriksminister Morgan Johansson.

Covid-19 vil heller ikke klassifiseres som en «samfunnsfarlig sykdom» fra og med 1. april.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
proverbs 26:11
proverbs 26:11
1 måned siden

Tidlig aprilspøk? Eller for lettere å sluse ukrainere inn i Sverige, inklusive negre? «Pandemien» kommer nok tilbake, men nå er tydeligvis Ukraina alt det MSM, myndighetene og allmuen kan håndtere.

Viktor
Viktor
1 måned siden

Den ekstremistiske og fanatiske «helseministeren» i Tyskland går nå inn for at det skal settes en 4. dose på tyskerne, med henvisning til hva tror du? – Selvfølelig; at det har «vist seg» å være så «effektivt» i Zionist-Israhell.