Hjem Nyheter Norden Sverige er det mest korrupte landet i Norden, ifølge en ny rapport

Sverige er det mest korrupte landet i Norden, ifølge en ny rapport

4

KORRUPSJON Ifølge en ny rapport er Sverige nå det mest korrupte landet i Norden.

En ny rapport fra organisasjonen Transparency International, som blant annet utfører studier med henblikk på å måle korrupsjonsnivået i forskjellige land, viser at Sverige stadig blir mer korrupt, og nå har inntatt førsteplassen i Norden.

Organisasjonen måler korrupsjon på en skala fra 0 til 100. New Zealand er ifølge den siste målingen det minst korrupte landet i verden, med 89 poeng på skalaen, mens Sverige tross alt havner på en respektabel sjetteplass med 84 poeng. Sverige har imidlertid mistet totalt fire poeng siden siste måling. Finland og Norge har 85 poeng, mens Danmark har 88.

Ulla Andrén, leder for Transparency International Sweden, mener at landets forfall er «ekstremt trist», og peker blant annet på politimyndigheten som en etat med utfordringer.

– Jeg er ikke direkte overrasket, for vi har dessverre hatt et stort antall korrupsjonsskandaler i Sverige i fjor. Vi kan snakke om Statens fastighetsverk, Politimyndigheten, Trafikkverket, Transportstyrelsen og på det kommunale og fylkeskommunale nivå har det heller ikke vært så oppmuntrende, sier Ulla Andrén.

4
Delta i debatten

avatar
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
gob???AnonymsurferProverbs 26:11 Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11

Ja, forfallet merkes, gradvis. Men vel så interessant er at de landene vi importerer nytt mangfold fra, som Afghanistan, Sudan, Syria og ikke minst – Somalia – ligge på bunnen av denne statistikken. Kan vi anta at the mud people som ankommer til Norden tar med seg denne fargerike kulturen? Til egen fordel kanskje? Kfr velferdsparasittisme. Se ellers her: https://www.transparency.org/news/feature/corruption_perceptions_index_2017

Anonymsurfer
Anonymsurfer

Sverige blir mer og mer neger.

???
???

norge ligger vel på 2 plass

gob
gob

Dette burde ikke komme som noen overraskelse, og landet vil fortsette å bli mer korrupt i takt med den muslimske innvandringen til landet.