Hjem Nyheter Norden Sverige: Familien kommenterer politidrapet: «Sverige er i kaos»

Sverige: Familien kommenterer politidrapet: «Sverige er i kaos»

1

SVERIGE Familien til politimannen som nylig ble skutt i en innvandrerghetto har valgt å kommentere hendelsen i media.  «Hele det svenske samfunnet er i kaos», sier faren Per Danman.

Illustrasjonsbilde.

Natt til torsdag ble politimannen Andreas Danman drept på åpen gate i Biskopsgården i Göteborg. Ifølge kilder skal politimannen ha blitt skutt i nakken mens han stod og pratet med folk på gaten.

Avisen Nya Riks har snakket med mannens familie, som bekrefter at det er Andreas Danman som er skutt. De har blant annet snakket med politimannens far, Per Danman.

«Vi er sjokkert hele familien. Vi har samlet noen slektninger og lignende», sier Danman, som selvfølgelig er fortvilet.

Han forteller videre at han har mye å si om gjengvold som fortsetter å øke i Sverige. Både broren til den skutte politimannen, kona og faren er alle politimenn, forklarer faren.

Jeg har tenkt på å få dette ut i aviser og sånt. Hele det svenske samfunnet er i kaos, og nå var det gutten min som tilfeldigvis havnet i kaoset.

Politimannen etterlater en gravid samboer i Göteborg, og Per Danman gir uttrykk for at han har planer om å starte en stiftelse for å hjelpe henne.

Han ville bli far, de ville bygge hus.

Per Danman kommenterer også hvordan hyklerske politikere har sendt sin kondolanse i løpet av dagen, til tross for at det er de som er ansvarlige for masseinnvandring og den flerkulturelle gjengvolden.

Jeg vet nøyaktig hva jeg tenker og føler. Du må være forsiktig i media også [med] hvordan i helvete du uttaler deg og tenker i dag. Jeg fikk en SMS fra statsministeren og enkelte partiledere som beklaget sorgen, men de sitter på Lidingö og sitter i palassene sine. Vi har en gutt som har gått bort. Det er forskjellen.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
trackback
10 måneder siden

[…] Les også: Svensk professor mener: Arrestasjon av politidrapsfilmdeler ulovlig Sverige: Familien kommenterer politidrapet: «Sverige er i kaos» […]