Hjem Nyheter Norden Sverige: Kvinne henrettet på gaten i flerkulturelle Malmö

Sverige: Kvinne henrettet på gaten i flerkulturelle Malmö

5

SVERIGE Mandag morgenen ble en kvinne skutt i hodet da hun var ute og gikk sammen med familien i det flerkulturelle Malmö. Kvinnen omkom av skadene.

Det var mandag morgen at en kvinne med mann og barn gikk langs Sergels vei i det flerkulturelle Malmö, da en maskert mann gikk rett opp til kvinnen og skjøt henne i hodet.

Kvinnen døde av skadene mens mannen kom uskadet fra hendelsen. Barnet hun holdt i hendene, slapp unna med skrubbsår.

Det var mange mennesker ute i gatene som var vitne til hendelsen. I følge et vitne skal mellom åtte og ti skudd ha blitt avfyrt.

– Hun ble skutt i hodet. Det var en ren henrettelse, sier et øyenvitne.

En svartkledd maskert mann med pistol i hånden ble sett løpende fra åstedet. Mannen har blitt fanget på en rekke overvåkningsfilmer, som politiet vil bruke som bevis i etterforskningen.

Cirka 40 minutter etter skytingen fikk politiet melding om en bilbrann i Lorensborg, bare 3 kilometer fra Sergels vei. Bilbrannen er rapportert å være knyttet til drapet på kvinnen.

Det er ingen mistenkt for forbrytelsen.

Så sent som i midten av juni ble det publisert data fra den svenske statskanalen SVT om at antallet branner og sprengninger hadde gått ned i Malmö.

– Jeg regner med at disse tallene vil gå ned permanent, i lang tid, kommenterte daværende innenriksminister Mikael Damberg fra Sveriges socialdemokratiska arbetareparti.

I april ble det i Expressen publisert den positive nyheten at det for første gang på tre år hadde vært en hel måned uten skuddveksling i den flerkulturelle byen Malmö.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Marius
Marius
2 år siden

En vakker dag skal folkeforræderne som har tillatt denne invasjonen få straff som fortjent!

Aldri svike, aldri vike!

Hill Lindberg!
Hill Norden!
Hill seier!

Asgaut
Asgaut
Svar til  Marius
2 år siden

Hva slags tidsperspektiv ser du for deg i forhold til når den vakre dagen kommer? Snakker vi om noen få år, tiår, hundreår eller tusenår?

David T
David T
Svar til  Asgaut
2 år siden

Dette er altså hva du velger å komme med til denne saken? Synes du det å skyte en nybakt mor er noe ubetydelig, noe å le av?

Hanne
Hanne
2 år siden

Dette er virkelig ille. Fy faen.

trackback
2 år siden

[…] også: Sverige: Kvinne henrettet på gaten i flerkulturelle Malmö Tre døde etter skyting i flerkulturelle Malmö Flere bombeeksplosjoner i Malmö Totalt kaos på […]