Hjem Nyheter Norden Sverige: Kvinne henrettet på gaten i flerkulturelle Malmö

Sverige: Kvinne henrettet på gaten i flerkulturelle Malmö

5

SVERIGE Mandag morgenen ble en kvinne skutt i hodet da hun var ute og gikk sammen med familien i det flerkulturelle Malmö. Kvinnen omkom av skadene.

Det var mandag morgen at en kvinne med mann og barn gikk langs Sergels vei i det flerkulturelle Malmö, da en maskert mann gikk rett opp til kvinnen og skjøt henne i hodet.

Kvinnen døde av skadene mens mannen kom uskadet fra hendelsen. Barnet hun holdt i hendene, slapp unna med skrubbsår.

Det var mange mennesker ute i gatene som var vitne til hendelsen. I følge et vitne skal mellom åtte og ti skudd ha blitt avfyrt.

– Hun ble skutt i hodet. Det var en ren henrettelse, sier et øyenvitne.

En svartkledd maskert mann med pistol i hånden ble sett løpende fra åstedet. Mannen har blitt fanget på en rekke overvåkningsfilmer, som politiet vil bruke som bevis i etterforskningen.

Cirka 40 minutter etter skytingen fikk politiet melding om en bilbrann i Lorensborg, bare 3 kilometer fra Sergels vei. Bilbrannen er rapportert å være knyttet til drapet på kvinnen.

Det er ingen mistenkt for forbrytelsen.

Så sent som i midten av juni ble det publisert data fra den svenske statskanalen SVT om at antallet branner og sprengninger hadde gått ned i Malmö.

– Jeg regner med at disse tallene vil gå ned permanent, i lang tid, kommenterte daværende innenriksminister Mikael Damberg fra Sveriges socialdemokratiska arbetareparti.

I april ble det i Expressen publisert den positive nyheten at det for første gang på tre år hadde vært en hel måned uten skuddveksling i den flerkulturelle byen Malmö.

5
Delta i debatten

avatar
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
David TAsgautHanneMarius Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Marius
Marius

En vakker dag skal folkeforræderne som har tillatt denne invasjonen få straff som fortjent!

Aldri svike, aldri vike!

Hill Lindberg!
Hill Norden!
Hill seier!

Asgaut
Asgaut

Hva slags tidsperspektiv ser du for deg i forhold til når den vakre dagen kommer? Snakker vi om noen få år, tiår, hundreår eller tusenår?

David T
David T

Dette er altså hva du velger å komme med til denne saken? Synes du det å skyte en nybakt mor er noe ubetydelig, noe å le av?

Hanne
Hanne

Dette er virkelig ille. Fy faen.

trackback

[…] også: Sverige: Kvinne henrettet på gaten i flerkulturelle Malmö Tre døde etter skyting i flerkulturelle Malmö Flere bombeeksplosjoner i Malmö Totalt kaos på […]