Hjem Nyheter Norden Sverige: Nytt arabisk parti vil utvise svensker som «ikke liker situasjonen»

Sverige: Nytt arabisk parti vil utvise svensker som «ikke liker situasjonen»

9

SVERIGE Det nystartede Arabiska Partiet vil arrangere et «utvandringsprosjekt» for svensker som ikke liker «mangfold». «Dere har ikke noe å gjøre her deres Sverige som dere vil ha tilbake er borte for godt», skriver partiet på Facebook.

Det Arabiska Partiet vil at svensker som ikke aksepterer «mangfold» forlater landet. Bilde: Facebook/Det Arabiska Partiet.

Det er bare dager siden Det Arabiska Partiet ble lansert med en politikk som har «en sosialistisk retning med visse kapitalistiske innslag». I realiteten er partiet et etnisk interesseparti som vil verne den arabiske folkegruppen, og de tillater kun medlemmer med arabisk opphav, hvilket ifølge partiet innebærer at «minst en forelder noen generasjoner tilbake [sic!] har arabisk opphav».

Nå har Det Arabiska Partiet begynt å gjøre sine første politiske utspill via sin Facebookside. På den oppfordrer de svensker som ikke «aksepterer mangfold» til å forlate sitt eget land:

Det Arabiska Partiet vil be alle svensker som ikke aksepterer mangfold om å si opp statsborgerskapet og forlate landet. Dere har ingenting å gjøre her deres Sverige som dere vil ha tilbake er borte for godt.

I et annet innlegg utvikler de ideen og skriver at de vil jobbe for et «utvandringsprosjekt» for svensker som ikke «liker situasjonen»:

Det Arabiska Partiet vil arrangere et utvandringsprosjekt for svensker som ikke liker situasjonen, for å tilrettelegge for integrasjon og skape fellesskap i landet.

I et tidligere utspill på Facebook har Det Arabiska Partiet skrevet at de selvsagt er forberedt på å samarbeide med Sverigedemokraterna i Riksdagen ettersom de «respekterer velgernes valg i et demokratisk system», fulgt av en lang utlegning om hva for en mislykket politiker de anser at partilederen Jimmie Åkesson er.

Partiet har også sagt at de vil jobbe for et slørforbud på mindreårige, hvilket kan tolkes som at de vil profilere seg mer som et etnisk interesseparti enn et religiøst.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
9 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Moderne kjetter
Moderne kjetter
1 år siden

«Mangfold» er et kodeord for hvitt folkemord.

N.S
N.S
Svar til  Moderne kjetter
1 år siden

Bortsett fra biologisk mangfold på globalt plan. Hver rase til sitt landområde.

Håkon
Håkon
1 år siden

Valhall venter.

Heimdal
1 år siden

Interessant at det «Arabiska partiet» har en logo som ligner en Remphanstjerne (best kjent som «davidstjerne»), bare med åtte tagger istedet for seks. For om man også kjenner til likheten mellom arabernes hellige sted, kuben i Mekka, og jøders kube de fester til pannen, er det ikke så underlig at arabere velger en lignende stjerne til sitt symbol. De er jo tross alt et søskenfolk med mange likheter både i sin tro, kultur, framferd og væremåte. To like folkeslag som ikke klarer å la andre folkeslag og nasjoner få være ifred fra sin besatte ekspansjonslyst, dominanse og kontrollhunger i denne… Les mer »

Roy Vey
Roy Vey
1 år siden

Slike ideer er hva man kan forvente seg, og verre enn så, når rasefremmede blir mange nok og inntar politikken i vårt eget land. Hvite venstreekstremister som omfavner dette i dag vil i fremtiden selv oppleve at de faktisk er hvite og ikke vil bli ansett som noe annet enn hvite av disse rasefremmede, uansett hvor mye de enn kneler.

Steinar
Steinar
1 år siden

Hvite er de eneste i verden som ikke skal ha et eget hjemland. Alle andre har et eget, pluss vårt. I kjærlighetens og toleransens skyld bør vi jo overlate absolutt alt vi eier, det er venstrelogikk.

Gjallarhorn
Gjallarhorn
1 år siden

Ja, det nytter ikke å stikke hodet i sanden og drømme om at dette ikke skjer. Folk reis dere!!!

Richard
1 år siden

Og dette er noe man velger å slippe frem som et legitimt parlamentarisk alternativ? Det skal I et moralsk samfunn vurderes hvorvidt de som ønsker å stille til valg evner å føre politikk som ikke er i direkte konflikt med prinsippene landet er basert på, etniske såvel etiske.

Ganz von Selbst
Ganz von Selbst
1 år siden

«Jødiska partiet», som ALLE andre i dag