Hjem Nyheter Sverige på tredje plass i mottak av kvoteflyktninger – takket være SD-forslag

Sverige på tredje plass i mottak av kvoteflyktninger – takket være SD-forslag

9

MASSEINNVANDRING Det faktum at Sveriges regjering vedtok Paula Bielers (SD) krav om økt mottak av kvoteflyktninger gjør nå at bare USA og Canada vil ta imot flere kvoteflyktninger enn Sverige i 2018.

I fjor fikk Sverigedemokraterna gehør for sitt krav, utarbeidet av jødinnen Paula Bieler, om at Sverige skulle ta imot minst 4 000 kvoteflyktninger per år. Migrationsverket skriver på sin nettside at Sverige nå er på tredjeplass i verden når det gjelder mottak av antall kvoteflyktninger per år. De to «topplassene» er tildelt USA og Canada.

Migrationsverket informerer om at hele 5 000 «kvoteflyktninger» vil komme til Sverige i 2018. Nytt for dette året er at fokus vil legges  mer på å akseptere svarte afrikanere «slik at de ikke skal behøve å drukne når de prøver å krysse Middelhavet»:

Omplassering blir nå også et stadig viktigere moment for å forhindre at folk risikerer livet i deres forsøk på å nå Europa gjennom å krysse Middelhavet. En del av Sveriges flyktninginnsats i Nord-Afrika vil derfor foregå langs den sentrale Middelhavsruten.

Migrationsverket skriver at «de mest utsatte og sårbare flyktningene som befinner seg utenfor sitt opprinnelsesland» nå kan «komme til Sverige på en ordnet måte». Til tross for at fred nå hersker i Syria regner Migrationsverket med at Syria vil være opprinnelsesland for den største gruppen av «kvoteflyktninger» som Sverige tar imot.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
9 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Micke
Micke
4 år siden

Flott – enda et godt eksempel for «kulturnasjonalistene» og frieord-skribentene å svelge…jada så flott det skal bli med SD og FrP, aldri kommet så mange innvandrere som i under FRP..kommer aldri til å forstå kulturnasjonalistene – da hadde jeg like godt gitt faen

Martin. S
Martin. S
Svar til  Micke
4 år siden

Ja, de forstår åpenbart ikke at kultur og rase henger sammen.

Per Einar
Svar til  Micke
3 år siden

Uten FRP i regjering hadde Norge vært like ille som Sverige. Hvordan tror du det hadde gått under flyktningkrisen i 2015, med sosialister som styrte sammen med kommunistene?

Morten
Morten
Svar til  Per Einar
3 år siden

Dette må jo være tidenes mest idiotiske påstand 🙂 Uten FRP hadde folk begynt å lete etter andre alternativ som faktisk var imot masseinnvandring, fremfor å støtte et parti som åpenbart kun taler med slangetunge.

FRP er globalister! De taler om integrering fremfor full stopp og repatriering. Hva FRP med andre ord ønsker, det finner du i globalistenes agenda Kalergi planen.

https://imgur.com/1rZ1Pgp

Haraldsson
Haraldsson
Svar til  Morten
3 år siden

Rødt hus = Ja til invasjon!
Blått hus = Ja til integrasjon!

To sider av samme mynt!

Thule
Thule
4 år siden

Hva skal FrP’ere gjøre når de havner på pleiehjem og det ikke finnes norske sykepleiere? Er det noe de gleder seg til? Kanskje verdt å tenke på for dem som promoterer «integrering».

Martin. S
Martin. S
Svar til  Thule
4 år siden

De ender sikkert opp på pleiehjem på Tenerife med paraplydrink i hånda.

Johan G
Johan G
4 år siden

Jødisk infiltrasjon leder til muslimsk invasjon…

trackback
4 år siden

[…] også: Sverige på tredje plass i mottak av kvoteflyktninger – takket være SD-forslag Sverigedemokrat kastes ut fordi hun kritiserte mediemakt SD-topp siktet for overgrep Nordic […]