Hjem Nyheter Sverige: Politiet behøver nå selv beskyttelse mot rasefremmede klaner

Sverige: Politiet behøver nå selv beskyttelse mot rasefremmede klaner

5

NORDEN Rasefremmedes hat mot politiet øker stadig i Sverige. Nå er politiet selv i behov av beskyttelse mot de kriminelle. 

Bilde fra 2015 da rasefremmede brukte granater mot en politibil i Tumba.

Ettersom den grove kriminaliteten fortsetter å eskalere i Sverige, blir politiarbeid stadig mer risikabelt. Nå har det gått så langt at politiet selv trenger beskyttelse mot kriminelle klaner, rapporterer TV4.

Disse kriminelle nettverkene består som regel av rasefremmede klaner som har flyttet til Sverige med den hensikt å begå organisert kriminalitet og da ta over svensk territorium, fortalte rikspolitisjef Mats Löfving til Sverige Radio. 

Problemet har fått stor oppmerksomhet i flere medier i forkant av ferdigstillingen av den nye politistasjonen i Rinkeby. Der skal politiet få politikort til T-banen for ikke å bli mishandlet eller myrdet av kriminelle gjenger.

— Man er langt mer utsatt som politi i dag enn for bare noen få år siden, sier politiforbundets leder Lena Nitz til TV4. Flere blir utsatt for hat og vold. Samtidig har volden endret karakter. Den retter seg mer mot person, familien og privatlivet.

Politi i ytre tjeneste blir færre.

— For å møte hatet er det viktig at antallet politi øker, sier Nitz.

Tidligere denne uken ble det avslørt at antall politi i ytre tjeneste har minsket siden 2015.

Utover flere politimenn har også politistasjonene behov for mer beskyttelse, politibilene må forsterkes og politimennenes identiteter gjøres hemmelige, slik at gjengene ikke kan kartlegge dem og angripe dem i deres egne hjem.

Lena Nitz sier også at det samtidig ikke har blitt gjort nok fra politikernes side. Samtidig har «befolkningen økt kraftig» og «kriminaliteten blitt forverret».

Disse økninger beror på innvandringen av rasefremmede.

Les også:
Politisjef: 40 kriminelle klaner har kommet til Sverige kun for å begå lovbrudd

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
JudasGarSviker
JudasGarSviker
1 år siden

Politiet vil snart bli tvunget til å velge side i denne konflikten. Støtt oss, eller støtt inntrengerne som ønsker å skade og drepe dere. Fortsetter de å støtte de rasefremmende og deres krigføring mot den opprinnelige befolkningen er det ikke lenge før de står igjen helt alene.

Kim Andreassen
Kim Andreassen
1 år siden

Skyld på politikerne, de har solgt seg til fremmed makt.

H.L
H.L
1 år siden

Dette er jo så tragisk-komisk som det går an.

Heimdal
1 år siden

Annie Lööv, Reinfeldt, Löfven, Lövin, mm. nyanlända nysvensken. «Klanene» er Sveriges importerte nye befolkning. Kun ett enormt politisk skifte kan berge grensenaboen vår og norden forøvrig. For når Sverige kollapser, vil den importerte katastrofen velte over til Norge. Våre politikere har jo allerede gitt etter for å ta inn IS-mødre og veltrente gerilijaerfarne «flyktningebarn» man har sett herje Oslo den siste tiden.

Kim Larsen
Kim Larsen
1 år siden

På tide og starte repatrieringen av pakket og militarisere politiet sånn at de i det hele tatt har en sjangs.

At det må til er et symptom på at Sverige radikalt forandres.

På tide å bytte ut regjeringen med en pro svensk en!