Hjem Nyheter Norden Sverige: Politiet etterforsker tankekriminalitet etter konsert

Sverige: Politiet etterforsker tankekriminalitet etter konsert

3

SVERIGE Forrige helg ble det holdt en nasjonal konsert på den svenske vestkysten som har fått stor oppmerksomhet. Nå etterforsker politiet om det har blitt begått tankekriminalitet.

Foto: Nordfront.se

Forrige helg ble det holdt en nasjonal konsert på den svenske vestkysten. Blant bandene som spilte var Mellior Ante, Angry White Men, Endless pride og Nordic Storm.

Konserten gikk «ufattelig bra», beskrev arrangørene. Men nå blander politiet seg inn i kulturarrangementet. De har startet etterforskning om «hets mot folkegruppe».

– Hvem som helst har jo rett til å samles og ha en privat fest, men å derifra unisont skrike «Sieg Heil» eller gjøre «Hitlerhilsninger», det er jo en helt annen sak, sier politiområdesjef Jenny Wester til Sveriges Radio.

Hun refererer til en video som har spredt seg etter konserten, hvor en eller flere påstås ha begått de «fryktelige» forbrytelsene.

– Hets mot folkegruppe er jo en alvorlig forbrytelse, mener politikvinnen.

Reporteren spør henne så om de påståtte «Hitlerhilsningene» kan ha vært rettet mot noen.

– Det kan det være. Vi har gjort det slik, politiet har i etterhånd opprettet anmeldelsen. Det er utfra de opplysningene som media har gått ut med, sier Wester.

Forbrytelsen kommer dog ikke til å bli etterforsket av det lokale politiet. Saken skal i stedet sendes videre til politiets «hat- og demokratigruppe» i Göteborg.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Richard Eide
Richard Eide
1 år siden

Man skulle tro slikt som dette er tatt ut en av dårlig B-film som ikke engang kvalifiserte seg som leiefilm men sannheten er at dette er den nye Norden og verre kommer det også bli med mindre vi står opp sammen og sier ifra.

Politiet fungerer ikke slik som man forventer der beskyttelse av den etniske befolkningen er skiftet helt ut og erstattet med forfølgelse av dem som evner å uttale seg kritisk overfor den globalistiske politikken og skadelige ideologien vi blir påført I alt hyppigere grad.

Sist endret 1 år siden av Richard
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Tenk om politiet kunne rette oppmerksomheten mot REELL kriminalitet, begått av våre fargerike nye «landsmenn»(i stor grad når det gjelder vold og hærverk, bl.a.), istedenfor å bry seg med at noen oppstemte unge menn med nordisk bakgrunn tar en Sieg Heil på et nasjonalsinnet kulturarrangement. Men med dagens feministpoliti, opptatt av LHBTQ og «hatkriminalitet», aka «rasisme», er det vel for mye å vente.

Haraldsson
Haraldsson
1 år siden

«Alvorlig forbrytelse»??? Dette er så latterlig, helt pinlig. Og når man samtidig kjenner til saker som er blitt henlagt pga «ingen straffbar handling» der eksempelvis jenter i 12-års alderen har blitt seksuelt trakassert av innvandrere som kjører taxi, så er det ytterst provoserende at politi prioriterer og setter ressurser på en harmløs hilsen gjort på et lukket arrangement. Klovneverden!!!