Hjem Nyheter Norden Sverige satser millioner på å stoppe folkets «kunnskapsforakt»

Sverige satser millioner på å stoppe folkets «kunnskapsforakt»

2

DEMOKRATUR Svensker som er kritiske til folkeutbyttet er bare uvitende og lider av «kunnskapsforakt» ifølge den sosialdemokratiske Löfvén-regjeringen. Derfor satser de nå 4,4 millioner kroner på noe som kalles «folkeopplysning for spesielle demokratitiltak».

Folkeopplysningsminister Anna Ekström (S) gjenbruker nå Sveriges statsminister Stefan Löfvéns uttrykk «Det er alvor nå» for å begrunne at regjeringen satser 4,4 millioner kroner på å motarbeide «rasister» og «kunnskapsforakt» hos det svenske folket, meddeler Fria Tider.

– Det er alvor nå. Når demokratiske møter forstyrres, deltakere trues og lokale tillitsvalgte hopper av sine oppdrag etter trusler mot dem og deres familier. Da må vi mobilisere den overveldende majoriteten av befolkningen som vil ha et åpent og demokratisk samfunn til forsvar for demokratiet, sier Ekström uten å forklare hvorfor en overveldende majoritet av befolkningen må mobiliseres mot en liten minoritet som har andre synspunkter.

– Folkeopplysningen gjør allerede store demokratitiltak, men får nå ekstra midler for å utvikle metoder og aktiviteter til forsvar for det demokratiske samfunnet, fortsetter Ekström.

I et spesielt tiltak for å «styrke demokratiet» tilfører derfor regjeringen 4,4 millioner kroner til «folkeopplysningen».

«Folkeopplysningen i form av studieforbund og folkehøyskoler utgjør en motkraft til kunnskapsforakt, fremmedfiendtlighet og ekskludering. Studieforbund og folkehøyskoler har en lang tradisjon med demokratiarbeid, når ut i Sveriges alle kommuner og møter årlig mer enn en million deltakere i sine virksomheter. De arbeider inkluderende og for å nå grupper som ofte står utenfor det demokratiske samfunnet», skriver regjeringen.

Til prosjektet har regjeringen ansatt jødinnen Hédi Fried, som i likhet med 3 milliarder andre mennesker overlevde andre verdenskrig.

– Å forsvare og styrke demokratiet er et evig oppdrag og jeg vil aldri slutte å kjempe. Jeg er glad over regjeringens engasjement og investeringen som nå tas i folkeopplysningens demokratiarbeid. Sammen kan vi vinne mot ekstremisme og fremmedfiendtlighet, sier Fried.

Den 20. juni i år besluttet regjeringen også å lage en såkalt samlet demokratistrategi:

«Et demokratisk samfunn sikres ikke bare gjennom lovgivningen, men må konstant gjenvinnes gjennom folkeopplysning og en bred demokratisk delaktighet blant befolkningen», skriver regjeringen på sine nettsider.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

Det (((de))) mener er at hjernevasken av barn og unge må fortsette, med uforminsket kraft. Problemet er bare at nå er invasjonen av rasefremmede så omfattende og følgene så tydelige for alle som vil se, og da «reprogrammeres» stadig flere og blir klar over hva som skjer. Oppvåkningen har begynt og folkeforræderne må gripe til desperate midler for å overbevise oss om at «demokrati» og «humanisme» er veien å gå – like til helvete, eller undergangen for de nordiske folk. Som er samme sak.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
3 år siden

Flott at Löfvén-regime i det minste setter jødinnen Hédi Fried på saken. Da stikker hun nok det meste av pengene i sin egen klepto-lomme og det blir bare småkroner igjen til løgn-propagandaen. Lol! ✌️