Hjem Nyheter Sverige: Transseksuell innvandrer medvirket til og deltok i voldtekt av barn.

Sverige: Transseksuell innvandrer medvirket til og deltok i voldtekt av barn.

PEDOFILI En 17-årig transseksuell innvandrer som identifiserer seg som kvinne har blitt dømt av Blekinge tingsrätt for voldtekt av barn, besittelse av barnepornografi og hallikvirksomhet av en 13-årig jente til to syriske menn. Til tross for at påtalemyndigheten har begjært utvisning får alle tre voldtektsmenn bli i Sverige. 

Forbrytelsene fant sted mellom april og juni i år hvorpå den 13-årige jenta skal ha blitt utsatt for til sammen åtte voldtekter av syrerene Basem Alasari (37) og Ahmad Al Safar (25) skriver Nyatider. Den transseksuelle innvandreren, som var 16 år på tidspunktet og biologisk en gutt, bodde i samme ungdomsbolig som jenta og var dermed i en posisjon til å utøve press på henne.

Det hele begynte fordi den transseskuelle tenåringen hadde lett tilgang til den yngre jenta da de bodde i samme ungdomshjem. Jenta har forklart i politiavhør at hun var redd for og følte seg presset til adlyde den tre år eldre gutten. I løpet av rettsaken kom det fram at den første voldtekten, en oral voldtekt, fant sted i april. Bildene tenåringen tok av jenta i løpet av denne hendelsen var blant bevismaterialet. Den andre voldtekten, hvilket inkluderte samleie, fant sted i mai.

Alasari og Safar ble dømt til fire års fengsel og den transseksuelle tenåringen ble dømt til ti måneders lukket ungdomsomsorg. Alle tre slipper utvisning. Tenåringen omtales dessuten både av SVT og domstolen som en “kvinne”, til tross for at han er registrert som en mann i det svenske folkeregisteret.

Les også:
Syrisk mann får 40 timers samfunnstjeneste etter forsøk på barnevoldtekt
Lagmannsretten: 100 grove barnevoldtekter er ikke utvisningsgrunn – riksadvokaten anker
Innvandrere topper svensk statistikk over seksualforbrytelser