Hjem Nyheter Europa Sverige trekker støtten til jødisk lobbyvirksomhet – leder skriker ut i media

Sverige trekker støtten til jødisk lobbyvirksomhet – leder skriker ut i media

4

JØDEMAKT Når regjeringen etter åtte år setter en stopper for statlig finansiering av den jødiske lobbyorganisasjonens «opplæring» av svenske lærere og videregående elever i «antisemittisme», skriker lederen ut i media.

Jøden Willy Silberstein, SKMAs styreleder. Foto: Frankie Fouganthin (CC BY-SA 4.0)

Fra 2014 til 2022 har den Svenske Komiteen Mot Antisemittisme (SKMA) mottatt statlige tilskudd for å «utdanne» svenske lærere og videregående elever om «Holocaust, antisemittisme og rasisme». En del av aktiviteten har bestått av guidede turer til arbeidsleiren Auschwitz i Polen. Mellom 2018 og 2021 skal rundt 750 elever og 200 lærere ha deltatt i prosjektet. I den siste vedtaksrunden bevilget regjeringen Löfven 2020 SKMAs såkalte Hågkomstprosjekt fem millioner svenske kroner for ett år, som deretter ble forlenget med ytterligere seks millioner svenske kroner frem til desember 2022, men som ifølge regjeringens nåværende vedtak vil ha en sluttdato for finansieringen, skriver Nordfront.

«Ren altruisme fra vår side»

SKMAs styreleder Willy Silberstein uttaler seg i venstreekstreme Dagens ETC:

– Dette prosjektet har blitt satt stor pris på. SKMA tjener ikke en krone på dette, det er ikke sånn at pengene har gått til oss. Pengene har gått til viktige aktiviteter. Regjeringen sier at arbeidet mot rasisme og antisemittisme må fortsette. Det er flott at de snakker om det, men ord stopper ikke antisemittisme. Det er handling som gjør det.

Ifølge Silberstein er situasjonen truende:

– Dette er ekstremt alvorlig. Denne virksomheten har pågått i årevis. Arbeidet vårt er ekstremt viktig og responsen vi har fått fra deltakerne har vært helt enorm. Både lærere og elever har sagt at deres syn på Holocaust har endret seg etter turene våre, sier styrelederen og fortsetter:

– Dersom denne beslutningen består, ser jeg ingen mulighet for å fortsette med dette prosjektet. Det er dypt beklagelig. Antisemittisme er på fremmarsj i mange deler av landet, og det er ekstremt merkelig at regjeringen gjør dette, stopper en aktivitet som har fått så positiv respons.

Plaster på såret

Kulturminister Parisa Liljestrands pressesekretær, Caroline Opsahl, ser seg selv i situasjonen som tvunget til å ta opp regjeringens innsats for det som ligger SKMAs hjerte nær. I en kommentar til Aftonbladet skriver hun:

– Arbeidet med å spre kunnskap om Holocaust og de «ufattelige forbrytelsene» som ble begått er en prioritert sak for regjeringen. Som å jobbe mot antisemittisme i dag, som dessverre er et stort problem i Sverige.

Hun understreker at det fortsatt skal brukes penger til dette formålet: «Staten bygger også et nytt museum om Holocaust, og vi vil øke bevilgningen der med 15 millioner svenske kroner neste år», minner hun og forsikrer:

– Den sittende regjeringen vurderer for tiden hvilke nye investeringer som eventuelt må gjøres i fremtiden. Vi jobber også med hvordan oppdragene til myndighetene vil se ut neste år.

Men den jødiske lobbyisten Silberstein er alt annet enn fornøyd med den svenske regjeringens innsats for sitt jødiske folk:

– Det er dypt beklagelig. Antisemittismen øker flere steder i landet og det er ekstremt merkelig at regjeringen gjør dette, stopper en aktivitet som har fått så positiv respons, sier han til Dagens ETC.

Lobbyisten ser ut til å være overbevist om effektiviteten til strategien han bruker. Aftonbladet opplyser også at angående den trukkede støtten til SKMA, har Silberstein sagt til avisen at hans siste inntrykk er at regjeringen «ikke lenger helt utelukker en fortsettelse».

FØRST PULBISERT PÅ NORDFRONT.SE

Les også:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
gatelykter
gatelykter
2 måneder siden

En kan ikke få det akkurat som en vil, hele tiden, alltid. At jødene har fått og får særbehandling basert på sine løgner er intet nytt.

Den feite katta får ikke lenger gratis ytrefilet med poteter og berneausaus , kun gratis lammestek og poteter med brunsaus.

Hvordan går det an å bli behandlet så dårlig?

proverbs 26:11
proverbs 26:11
2 måneder siden

Hjernevasken med politisk korrekt «undervisning» om holohoax og antisemittisme vil neppe stoppe med dette, selv om jødene skriker og bærer seg som de har for vane, straks deres balletak på goyim svikter aldri så lite. Jødene overspiller alltid sin status som offer, og at hvite kristne europeere til evig tid skal bøye nakken i skam over hva de har utsatt Guds utvalgte folk – og kristusmordere – for gjennom tidene.

Haraldsson
Haraldsson
2 måneder siden

Oy vey, ingen shekels. De bør være faen så fornøyd over at de i det hele tatt har fått lov til å parasittere på Sverige i så mange år som de allerede har.

Kim Larsen
Kim Larsen
2 måneder siden

De skulle aldri ha mottatt en krone i første omgang.

Men bedre sent den aldri.

Sist endret 2 måneder siden av Kim