Hjem Nyheter Norden Sverige underskriver FNs «selvmordsavtale»

Sverige underskriver FNs «selvmordsavtale»

3

FOLKEFORRÆDERI På torsdag annonserte regjeringen i Sverige at de kommer til å underskrive FNs migrasjonsavtale – også kalt selvmordsavtalen.

Regjeringen i Sverige med statsminister Stefan Löfvén.
Regjeringen i Sverige med statsminister Stefan Löfvén.

På torsdag annonserte regjeringen i Sverige at de kommer til å underskrive FNs migrasjonsavtale, som skal gjøre det lettere å migrere til medlemslandene.

Til nå har flere land, som USA, Israel, Østerrike, Australia, Kroatia, Ungarn, Tsjekkia, Polen og Estland annonsert at de ikke kommer til å underskrive, da avtalen truer deres suverenitet.

Regjeringen i Sverige forsøker i annonseringen å nedtone de negative aspektene ved å underskrive og mener blant annet at avtalen ikke er juridisk bindende og forsøker antyde at det ikke vil bli forandringer i nasjonens lovgivning om migrasjon.

Samtidig argumenterer de for at masseinnvandring skal være noe positivt:

«Sikker, ordnet og regelmessig migrasjon utgjør et stort potensial for økonomisk og sosial utvikling, for den enkelte migranten og dens familie samt for opphavs- og destinasjonslandet. Det er mangel på arbeidskraft innen flere sektorer i det svenske arbeidsmarkedet. Arbeidsinnvandring bidrar til å møte denne etterspørselen», skriver de eksempelvis.

Det mest orwellske i uttalelsen er definitivt i punkt 8, hvor spørsmålet «Kommer migrasjonsrammeverket til å redusere ytringsfriheten?» stilles.

«Nei. Punkt nr. 17 i migrasjonsrammeverket snakker om viktigheten av bevisbasert offentlig diskurs og fullstendig beskyttelse av ytringsfriheten. Det innebærer altså blant annet at stater, i samsvar med internasjonal lov, bør arbeide mot rasisme og diskriminering av migranter», svarer regjeringen, hvilket altså betyr at de mener at ytringsfriheten ikke trues av at regimet skal bestemme hva som skal være fakta samt motarbeide eller forby innvandringskritikk.

Da det har gått tre måneder siden valget i Sverige, og riksdagspartiene ikke har dannet regjering, er det den såkalte overgangsregjeringen og Stefan Löfvén, som ikke har flertallet av folket bak seg, som skal underskrive avtalen.

I Norge annonserte regjeringen til Erna Solberg nylig at den også kommer til å underskrive avtalen. I Norge lik som i Sverige har det ikke vært noen folkeavstemning om avtalen.

Les mer om FNs migrasjonsavtale
– også kalt selvmordsavtalen –
HER

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

Våre politikere er ALLE, i større eller mindre grad, globalister, og tenker sist om i det hele tatt på det de er valgt til; å fremme og forsvare nasjonen, folket, territoriet, kulturen, osv. De gir motstandsløst opp kampen mot uhindret migrasjon/invasjon av rasefremmede, og arbeider FOR vår undergang, selv om det ikke skjer i deres og vår levetid. Om da ikke motstanden vokser seg sterkere og nye krefter vinner frem, til nasjonenes vern og vekst.

JudasGarSviker
JudasGarSviker
3 år siden

Det er til å spy av!

trackback
2 år siden

[…] mer: Sverige underskriver FNs «selvmordsavtale» Sverige setter personlig rekord i masseinnvandring Sverige på tredje plass i mottak av […]