Hjem Nyheter Norden Sverigedemokraterna krever at homoseksuelle skal få adoptere barn

Sverigedemokraterna krever at homoseksuelle skal få adoptere barn

13

SVERIGE Sverigedemokraternas partiledelse, som tidligere har vært motstander til at homoseksuelle par skal få adoptere barn, har nå snudd og endret standpunkt.

Jimmie Åkesson, partileder for Sverigedemokraterna. Foto: Per Pettersson/flickr (CC BY 2.0).

Sverigedemokraterna har laget et forslag til prinsipprogram til partiets landsdager i november. I programmet foreslår den høyeste ledelsen at partiet skal gi opp motstanden mot at homoseksuelle par skal få adoptere barn.

Dette har lenge vært et viktig symbolspørsmål som har lokket mange verdikonservative velgere til partiet. Det er imidlertid ikke det eneste verdispørsmålet som partiet har snudd i den siste tiden.

Sverigedemokraterna vil også slippe kravet om at jordmødre skal ha rett til å nekte å medvirke ved abort. Også det er et forslag fra partiets høyeste ledelse til landsdagene.

I forrige uke annonserte også partilederen Jimmie Åkesson i en tale til SD-kvinnene i Norrköping at de dropper partiets tidligere krav om medisinsk undersøkelse før abort allerede etter 12. uke.

I stedet vil de støtte dagens abortlov med fri abort uten krav om undersøkelse frem til uke 18.

Les også:
Sverige på tredje plass i mottak av kvoteflyktninger – takket være SD-forslag
Sverigedemokraterna boikottet demonstrasjon mot «selvmordsavtalen»
Jimmie Åkesson på valgturné med afrikaner
Sverigedemokrat kastes ut fordi hun kritiserte mediemakt
Ingrid & Conrad retter sterk kritikk mot Sverigedemokraterna

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
13 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Haraldsson
Haraldsson
2 år siden

Oi som han tilpasser seg, han godeste Åkesson. SD er blitt et søppelparti, alt takket være Åkessons iver etter å bli «stueren» og godtatt av de andre globalistpartier.

Kim Larsen
Kim Larsen
2 år siden

Svensker som tror SD er noe og stemme på er en gjeng med naive uintelligente idioter som faen meg burde undersøke hva de faktisk stemmer på!!!

John Doe
John Doe
2 år siden

Pro Israel = controlled opposition

Steinar
Steinar
Svar til  John Doe
2 år siden

Eksakt

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

«The slippery slope»-syndromet rammer alle partier som ønsker å gå mainstream. Det er oppskriften på å forlate prinsipper og absolutter, for å tekkes «normies» og gjøre seg lekre for mulige samarbeidspartnere. Se på Frp i Norge, som har forlatt alle krav med substans når det gjelder innvandring, og som er ihuga jødevenner, akkurat som SD i Sverige.

Asgaut
Asgaut
Svar til  Proverbs 26:11
2 år siden

Hipp hurra og flagget til topps for at partiledelsen i SD har kommet på bedre homotanker 🙂 Håper forslaget får flertall.

John Doe
John Doe
Svar til  Asgaut
2 år siden

Forræder.

Steinar
Steinar
2 år siden

Barn bør ha en mor og en far – dette er svært viktig for et barns oppvekst.

https://www.frihetskamp.net/snakker-ut-om-sin-barndom-i-en-lesbisk-familie/

Leve kjernefamilien 😉

Marius
Marius
2 år siden

Æsj. Pedofile bør ikke få adoptere, NEI!

Kommentaren er moderert /Redaksjonen

Torleif Dahl
2 år siden

Psykisk syke personer og særlig de med avvikende seksuell atferd skal ikke gis en overordnet rolle overfor andres barn. Hvem vet hvilke grusomheter disse uskyldige barna kommer til å utsettes for, på grunn av maktelitens syke og vemmelige fetisjer. Måtte de ansvarlige en gang møte på de barn som blir offer for dette avskyelige svik i en mørk bakgate så de kan få seg en lekse.

Asgaut
Asgaut
Svar til  Torleif Dahl
2 år siden

Dette tror jeg stort sett går bra. Er ikke noe nytt at barn vokser opp i likekjønnede familier. Har inntrykk av at de fleste barna i slike familier er hetero, i likhet med hva som er tilfelle med barn som vokser opp i ulikkjønnede familier.

Roy Vey
Roy Vey
Svar til  Asgaut
2 år siden

Selvsagt velger du å TRO det Asgaut. Du er jo selv homofil og tenker kun på «homofiles rettigheter» fremfor hva som er det beste for barna. Et barn trenger både en morsfigur og en farsfigur, noe et homofilt hjem aldri kan erstatte uansett hvor mye den ene part skulle prøve å innta en skuespillerrolle.