Hjem Nyheter Norden Sveriges finansminister: «Masseinnvandring ikke bra for samfunnet som helhet»

Sveriges finansminister: «Masseinnvandring ikke bra for samfunnet som helhet»

23

MASSEINNVANDRING Sveriges finansminister Magdalena Andersson mener i et nærmest desperat utspill at Sverige har mottatt for mange innvandrere og at de i stedet bør ta seg til andre land.

I et nytt populistisk utspill hevder finansminister Magdalena Andersson (Socialdemokraterna) nå at Sverige har store problemer med å integrere hordene av rasefremmende som Sverige har mottatt de siste årene. I stedet mener hun at de rasefremmende burde ta seg til andre EU-land.

Dette er et tydelig brudd på Socialdemokraternas politikk til nå, da statsminister Stefan Löfven blant annet tidligere har sagt at «mitt Europa ikke bygger murer».

— Det ble svært akutt i 2015, og man kan lure på om vi ikke kunne vært mer forberedt på den situasjonen. Nå må fokus være på at de som har rett til å bli i Sverige kommer i arbeid, får boliger og at barna får den nødvendige utdanningen. Samtidig må vi sørge for at vi aldri ender i en slik situasjon som vi var i høsten 2015, sier Magdalena Andersson.

Socialdemokraterna var imidlertid i regjeringen i 2015, og de gjorde også lite for å motvirke det store antallet migranter som kom til Sverige den høsten. Nå mener finansministeren at det har blitt nærmest umulig å integrere hordene av rasefremmende som kom i 2015, og at man burde være «selvkritiske».

— Integrasjonen fungerer ikke som den skal. Det gjorde den ikke før høsten 2015 heller, men for meg er det åpenbart at vi ikke kan ha en større asylkvote enn den vi kan integrere. Det vil ikke være bra for de som kommer hit, og det vil heller ikke være bra for samfunnet som helhet. Det finnes grunn for oss Socialdemokrater å være selvkritiske. Vi skulle ha vært tydelige med at vi ikke kan ta imot flere enn det samfunnet er i stand til å motta, sier hun.

Kilder:
Sveriges finansminister: ”Massinvandringen inte bra för samhället i stort”
”Integrationen fungerar inte som den ska”

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
23 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Micke
Micke
4 år siden

Endelig noe vettugt derfra…

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Micke
4 år siden

Det er valår snart.
Det er ljug och bedrag.

Micke
Micke
Svar til  Tommy Nyberg
4 år siden

Sant sant..

Limmy
Limmy
4 år siden

Jeg har ikke sjekket kilder men det hun sier at man burde vert bedre forberedt. Det kan man vel si om hele Europa.

Dynamo
Dynamo
Svar til  Limmy
4 år siden

Ja Europa skulle forberedt seg ved å ikke delta i noen (((kriger))) i midtøsten, ikke vært med i EU, FN og annen fiendtlig drit som liksom rettferdiggjør folkeutbyttet. Folkemordet på vår rase.

Limmy
Limmy
Svar til  Dynamo
4 år siden

Du har løsningen på alt du

Thule
Thule
Svar til  Dynamo
4 år siden

Alt dette tatt i betraktning så har ikke det nordiske folk sagt seg enig i en eneste av disse handlingene. Ingen har spurt oss om vi har interesse av å delta i krigføring som ikke tjener våre interesser. Vi skylder ingen noe som helst! Det er de korrupte politikere og dem som gir de makten som skal stå til rette for dette.

Limmy
Limmy
Svar til  Thule
4 år siden

Men hvem gir de makten? Vi. Det stemmende norske folk. Det er sånn parlamentarisme fungerer. Liker du ikke hva en politiker gjør så stem på andre. Det er mer enn nok av dem.

Hvis dere vil fjerne de som gir politikerene makt så blir det lite igjen.

Og nei. At du og vennegjengen din stemmer alliansen eller noe lignende gjør ingenting fra eller til. Det hadde vert diktatur

Thule
Thule
Svar til  Limmy
4 år siden

Du vet hvem som gir dem makten, og hvordan enhver dissident som utfordrer systemet blir presset ut. Det er derfor ingen reelle opposisjonspartier får lov til å eksistere. Godtroende fjols tenker «heller FrP enn AP», og hvem kan klandre dem? De som ser at noe er galt, men ikke hva det er og hvordan man skal løse det blir lett ledet i sirkel med en slik falsk gullerot som de aldri når. Dette var Sverigedemokraternas funksjon. Så fort de vokste seg store nok ble de forvandlet til borgernasjonalisme der alle kunne være «Svensker» og der «Islam» og ikke rasefremmed masseinnvandring… Les mer »

Limmy
Limmy
Svar til  Thule
4 år siden

Alliansen var i opposisjon. De fikk tildelt makt etter stemmer. Akurat som alle andre. Man kan ikke gi partier mere makt enn stemmene tilsier. Det gjelder alle.

Blir man utsatt for folkemord er det bare å henvende seg til fn nato eller eu.

Limmy
Limmy
Svar til  Thule
4 år siden

Og det er vel ingen dissidenter som er frosset ut

Thule
Thule
Svar til  Limmy
4 år siden

Ja, Alliansen var (tilsynelatende) i opposisjon. Ingen benekter det. Hadde de kommet til makten ville visse interresser gjort alt de kunne for å råtne partiet innenfra, slik de gjorde med SD. Hvordan kunne SD snu 180 grader på den måten? Se på hva de stod for i begynnelsen og hvordan de er nå. Fordi de har blitt nøytralisert er de nå «stuerene» på samme måte som FrP. I Hagens tid var retorikken mot innvandring mye mer direkte. Selv om Hagen ikke direkte snakket om rasespørsmål snakket han direkte om utlendinger og ikke «kultur» eller «Islam» slik dagens feiginger gjør. Det… Les mer »

Limmy
Limmy
Svar til  Thule
4 år siden

Og det bekymrer deg ikke at det er såpass få som snakker om disse folkemordene? Og at det er de samme få som kritiserer raseblanding? Så lenge så få av Norges befolkning ser på raseblanding som et problem så blir det heller ikke satt igang tiltak mot det…. Heldigvis.

Jeg har så og si ingen innsikt i hva SD gjør men Frp er veldig langt unna stuerene for meg. Kjefting og smelling. Porvokatører og løse kanoner og en hel haug med rasister. Og at Hagen fremdeles får spalteplass viser medias store svakhet.

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  Limmy
4 år siden

«Men hvem gir de makten? Vi. Det stemmende norske folk. Det er sånn parlamentarisme fungerer. Liker du ikke hva en politiker gjør så stem på andre. Det er mer enn nok av dem. Hvis dere vil fjerne de som gir politikerene makt så blir det lite igjen.» —- Limmy, du sitter fortsatt fast inni en bitteliten box i det du stemmer på et begrenset antall kandidater som allerede er Anonymt *forhåndsplukket* for deg og dine likesinnede til og stemme på .

Limmy
Limmy
Svar til  NordenSkjold
4 år siden

Det der er vel teorier som ikke har noen beviser og som er umulig å gjennomføre i praksis. Vi er ikke smarte nok. Vi greier ikke å bestemme oss for hvilke standarder som skal brukes for temperatur og lengde og hvilken side av veien vi skal kjøre på. En sånn konspirasjon har vi ikke sjanse til å gjennomføre.

Dere har den makten dere skal ha som den delen av det norske folk dere er. Samme gjelder meg og alle andre. Dere kjemper bare for dere selv.

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  Limmy
4 år siden

«Det der er vel teorier som ikke har noen beviser og som er umulig å gjennomføre i praksis. Vi er ikke smarte nok. Vi greier ikke å bestemme oss for hvilke standarder som skal brukes for temperatur og lengde og hvilken side av veien vi skal kjøre på.» — Ja. du snakker om deg selv og dine likesinnede, Limmy.

Storm K
Storm K
Svar til  Limmy
4 år siden

Denne kampen handler ikke så mye om meg selv eller oss. Den handler mere om neste generasjoner nordmenn og deres arv. Hvordan vil landet de arver være? Fortjener ikke våre barn, barnebarn osv ett trykt og godt land som de kan kalle deres eget? Ett trykt land som du og jeg og våre fedre vokste opp i og kunne kalle vårt? Eller hva limmy? Har du barn?

Limmy
Limmy
Svar til  Storm K
4 år siden

Det landet de arver er stabilt, trygt og vakkert. Jeg tror fremtidige nordmenn er blandt de heldigste av verdens fremtidige generasjoner. Den frykten du kanskje føler er mediaskapt og er et godt bevis på hvor trygt det er.

Jeg tror det handler mye mere om den følelsen det gir å «kjempe en hellig kamp» sette seg selv i en offerrolle mot verdens vannvidd.

Også tror jeg den selvtilliten dere gir uttrykk for tiltrekker seg mange som er usikre på seg selv. Det er vanlig instinkt hos flokkdyr som vi er.

Thule
Thule
Svar til  Limmy
4 år siden

Det våset der tror du ikke på selv en gang.

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Limmy
4 år siden

Du tror och du tror Limmy.
Du är en blind anhängare av den nya religionen kulturmarxism som ska leda till paradiset Mångfald.
Lyckan består av ett obegränsat antal negrer av olika kulörer i Norden.
En värld där inget tillåts växa och utvecklas naturligt efter sina egna premisser, där varje situation och tanke är kontrollerad är stabil, trygg och vacker för globalisten.

???
???
4 år siden

alt for sent og komme med unnskyldninger nå og leke så
dum at dem ikke viste om det for lenge siden enda en falsk
politiker

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
4 år siden

Ikke bra for økonomien, rettssikkerheten, folkefellesskapet, men – kortvarig – bra for feminister, do-gooders, liberalere, sosialister/kommunister, og jøder – som ikke bryr seg om at samfunnet ødelegges og den hvite folkestamme blir utryddet, sakte men sikkert. Som kjent er Sverige og andre europeiske land for alle, mens ingen områder er for hvite. Da svarer vi; separasjon og fjerning av alle folkefremmede og forrædere!

Simon
Simon
4 år siden

Sverige har falt! Sagt før og nå igjen…innvandrerne er en byrde mer enn gevinst. Disse liberale idiotene tillater alt og disse «høyre» politikerne gjør omtrent ingenting. Fuck Erna, juks og fanteri…vi trenger en som snakker høyt og for flertallet!