Hjem Nyheter Sveriges innvandringsminister opprørt over brems i masseinnvandringen

Sveriges innvandringsminister opprørt over brems i masseinnvandringen

FOLKEFORRÆDERI  Sveriges nye innvandringsminister er tydelig opprørt over Italia og Libyas tiltak for å få stopp på masseinnvandringen til Europa, og har nå sendt inn klage til globalistene i Brussel.

Ettersom Balkan-ruten er stengt for såkalte flyktninger, har den eneste veien vært over Middelhavet fra Libya til Italia. Men den seneste tiden har Italia fått til en avtale med Libya om å jage vekk menneskesmuglere og således få en stopp på masseinnvandringen til Europa. Dette har resultert i en nedgang på hele 87 prosent, noe Sveriges nye innvandringsminister Heléne Fritzon er svært opprørt over.

Fritzon er mer bekymret for de ulovlige innvandrere og menneskesmuglere som hun nå mener er utsatt for «overgrep» etter at Italia innførte et samarbeid med Libya om å få stopp på den risikofylte ferden over Middelhavet.

— Det overgrep som skjer er forferdelig. Jeg kjenner stor uro, fortalte en nesten gråtkvalt Heléne Fritzon til Europaparlamentet sist fredag.

Men Italias regjering forsvarer sitt samarbeid med Libya og beslutningen om å sende penger og ressurser til landet for å få bukt med menneskesmuglingen over Middelhavet.

— Problemet i dag er at smugling er den eneste virksomheten i Libya som genererer inntekter, forteller innenriksminister Marco Minniti.

Amnesty International har tatt til samme retorikk som Fritzon og mener det er et «fryktelig overgrep» at Italia har innledet et samarbeid med Libya om å stoppe menneskesmuglerne. I stedet oppfordrer organisasjonens europasjef John Dalhuisen at Italia burde gå til innkjøp av flere båttaxier og således frakte flere «flyktninger» over Middelhavet til Europa. Det i stedet for å utruste Libya med kystvaktbåter som skal overvåke Libyas grense og forhindre menneskesmuglernes virksomhet.

Kilde:
Italian minister defends methods that led to 87% drop in migrants from Libya
Italien försvarar kontroversiell migrationspolitik
Italy: Deploying warships to police Libyan waters will expose refugees to horrific abuse