Hjem Nyheter Norden Sveriges justisminister: «Den nye terrorloven vil ramme høyreekstremister»

Sveriges justisminister: «Den nye terrorloven vil ramme høyreekstremister»

4

SVERIGE Sveriges justis- og migrasjonsminister Morgan Johansson sier i praksis rett ut at Den nordiske motstandsbevegelsen kommer til å rammes av den nye terrorloven.

Sveriges justisminister Morgan Johansson t.v., Jødisk makt-lederen Robert Singer t.h.

Sveriges sosialdemokrat-ledede regjering har lansert en ny lov som, hvis den vedtas i riksdagen, kommer til å forby all omgang med «terroristorganisasjoner», fra og med 1. august i år.

I følge justis- og migrasjonsminister Morgan Johansson handler det om å forby å «på forskjellige måter fremme eller støtte disse organisasjonene, for eksempel å rekruttere nye medlemmer til dem, å forsøke å gi økonomiske bidrag til dem, å stille lokaler til disposisjon til dem og ordne møter på forskjellige måter for dem».

Til tross for at redselen for terrorisme i det svenske folkets øyne handler om redsel for islamister – spesielt IS-medlemmer som har kommet tilbake til Sverige – er nesten det første som Morgan Johansson nevner i et intervju med SVT «høyreekstremisme».

– Du treffer ikke bare det islamistiske miljøet, men du treffer også det høyreekstreme miljøet, sier ministeren som deretter sier at åpne venstreterrorgrupper som AFA «kanskje» kommer til å rammes av den nye loven.

Vurderingen av hvilke grupper som utgjør «terrororganisasjoner» vil bli bestemt av en domstol fra tilfelle til tilfelle. Ettersom nasjonalsosialistiske Den nordiske motstandsbevegelsen er den klart ledende nasjonale organisasjonen i Sverige, må kan man dog anta at Johansson personlig – utrolig nok – klassifiserer organisasjonen som terroristisk. Dette til tross for at Den nordiske motstandsbevegelsen ikke har utført noen terrorhandlinger, men i stedet bedriver fullstendig lovlig virksomhet.

Lovforslaget har fått kritikk fra blant annet Ralf G Larsson, som er president ved Lagmannsretten for Vestre Sverige.

– Det får ikke bli for mange subjektive dommer, det synes ikke vi dommere noe om. Og det skal ikke være dommeren som avgjør det. At man i hvert enkelt tilfelle skal sitte og vurdere: «Er dette her en slik organisasjon?» Det er veldig vanskelig for domstolen å avgjøre i hvert eneste tilfelle, sier Larsson.

Morgan Johansson følger jødiske påvirkningsoperasjoner slavisk

Morgan Johansson har – foruten å være aktiv i Socialdemokraterna, som i høy utstrekning har ligget bak masseinnvandringen som har resultert i terrorhandlinger og terrorreiser til Syria – utmerket seg som spesielt underdanig i forhold til jødiske påvirkningsoperasjoner.

Da den internasjonale jødisk makt-organisasjonen World Jewish Congress høsten 2017 ble opprørt over at Den nordiske motstandsbevegelsen fikk bedrive grunnlovsbeskyttet virksomhet fikk de direkte audiens hos Morgan Johansson, som da var justis- og innenriksminister.

– Vi hadde en veldig god og konstruktiv samtale med Robert Singer [visepresident i World Jewish Congress]. Han var ivrig etter at våre kontakter skal fortsette, og vi informerte ham om at vi tenker å se over loven om hets mot folkegruppe og loven om offentlige sammenkomster [Ordningslagen], sa Johansson da.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Haraldsson
Haraldsson
3 år siden

Deres mål er så forbannet gjennomskuelig. Det eneste mål jødelakeiene har med disse lover, er å kneble og straffe de som er kritiske til folkeutbyttet. Folket vil etterhvert ikke ha muligheten til å hverken forsvare seg fysisk eller verbalt mot inntrengere og meningspoliti, uten å bli stemplet som terrorist og deretter ført til gulag. Det samtidig som myndighetene ser en annen vei når inntrengere går bananas mot det svenske folk og eiendeler.

Sverige gjør som England med dette: innfører tyrann-diktatur. Den virkelige trussel mot demokratiet og ytringsfriheten er globalistene. Et faktum som ikke lenger går an å bortforklare.

Reodor
Reodor
3 år siden

Det pussige med omtrent alle disse ’’terroraksjonene’’ vi har hatt i Europa etter 1970 er at de har gitt eliten mer og mer makt til å innskrenke borgernes friheter.

Cui bono?

JudasGarSviker
JudasGarSviker
3 år siden

Håper dagen kommer da disse forræderene får det de fortjener.

Espen
Espen
3 år siden

Mal fanden av «høyreekstreme», men for all del ikke trekk frem egne fotsoldater:

Voldsvenstre, de sanne terrorister: https://www.frihetskamp.net/dokumentar-det-goda-valdet/