Hjem Nyheter Norden Sveriges parlament er infiltrert av frimurere

Sveriges parlament er infiltrert av frimurere

10

SVERIGE Et flertall politikere i det svenske parlamentet er tilknyttet frimureriet. Blant frimurerne finnes mange av samfunnets elite, og ikke minst et stort antall mennesker i rettsvesenet.

Sveriges parlament er infiltrert av et nettverk som står utenfor det demokratiske samfunnets kontroll. Foto: Johannes Jansson.

Flere personer i det svenske parlamentet er medlemmer av den svenske frimurerordenen, noe som kan bety at de har lojalitet til andre enn det svenske folket de er satt til å representere.

Frimurerordenen utgir seg for å være et «kristent» samfunn som gjennom visse ritualer former medlemmene til å bli «bedre mennesker». Frimurerordenen har bygd seg opp en betydelig rikdom gjennom århundrer og gir millioner i veldedighet hvert år.

Fra å være et hemmelighetsfullt og lukket selskap, ble det på 2000-tallet sluppet medlemsregister over 15 000 svenske medlemmer av den svenske frimurerordenen. Organisasjonens beskytter er Sveriges kong Carl Gustaf.

I media fremstilles frimurerordenen som en harmløs organisasjon der menn under finere forhold og litt hodeskalle-mystikk møtes og hjelper hverandre med sin «personlige utvikling». Men det fine selskapet har også blitt kritisert for å være en sammenslutning av et stort antall høytstående militære, politikere, prester, professorer, advokater, dommere, politimestere, journalister, og andre, som danner et nettverk av tentakler som strekker seg inn i forskjellige deler av samfunnet.

Det har vært noe bekymring for hvordan samfunnets elite i dette nettverket, med stor innflytelse over politikk, media, og rettssystemet, har innvirkning på det svenske samfunnet og «demokratiet».

Spesielt innenfor rettsvesenet skal det være mange frimurere i Sverige. Et stort antall politifolk, påtalemyndigheter, dommere og advokater er frimurere. Dette skal ha reist spørsmål om hvordan disse agerer når de møtes i tjeneste:

At den normgivende eliten slutter seg sammen betyr at de utgjør en skjult maktfaktor utenfor det demokratiske samfunnets kontroll.

I sommer belyste nettstedet Civilkurage det at flere av parlamentsmedlemmene i det svenske parlament også var medlemmer av Frimurerordenen.

Riksdagens talman Andreas Norlén (M) er blant annet medlem av Frimurerordenen. Riksdagens talman er tittelen til presidenten for Sveriges riksdag. Talmannen er i rang etter kongen, men før statsministeren. Øvrige medlemmer av den svenske frimurerordenen er blant annet Tobias Billström (M), Patrick Reslow (SD), Edward Riedl (M), Bo Broman (SD), Hans Wallmark (M), Peter Helander ( C ), Mats Green (M), Kjell Jansson (M) og Sammy Almedal (SD).

Se video om frimureriet nedenfor:


Les også:
Asylovergrepssiktede Svein Ludvigsen er høytstående frimurer
Terroren i Norge: Gjerningsmannen en sionist?
Italiensk politi slo til mot frimurerlosje – 27 arrestert
B’nai B’rith grunnlegges
Gule vester-demonstranter vandaliserte frimurer-tempel
Den trilaterale kommisjon: Regjeringen bak regjeringene

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
10 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Johan G
Johan G
2 år siden

Den første aktive anti-frimurer i Norge var ingen ringere enn Bjørnstjerne Bjørnson. Han fortalte at de 5 år han kjempet aktivt mot frimureriet i Norge, var de hardeste årene i hans liv. Frimureriet bør taes på alvor og bekjempes. De står bak mye lidelser i verden opp gjennom historien. Hitler advarte og bekjempet dem. Kennedy advarte og døde.

Arno
Arno
Svar til  Johan G
2 år siden

Ja, det stemmer, derfor kjempet BB sammen med Fritjof Nansen mot at det ble valgt en 33. grad frimurer til konge, noe den såkalte «kong» «Haakon den sjuende» var.

Arno
Arno
2 år siden

«Frimurerordenen utgir seg for å være et «kristent» samfunn»

Inntil det motsatte er bevist, påstår jeg at dette er «FAKE NEWS» fra Redaksjonen.

Ifølge talsmenn fra den globale frimurerorganisasjonen så er «religion» ett av de tema det er forbudt å diskutere innad i organisasjonen. – Dette – sammen med at det er haugevis av jøder i organisasjonen, ikke minst høyt oppe i pyramiden – er totalt uforenlig med at organisasjonen er «et kristent samfunn».

Det jeg har sett/hørt de si er at medlemmene må tro på «en høyere makt». Og det stemmer nok.

Johan G
Johan G
Svar til  Arno
2 år siden

Jeg vet at de tidligere har utgitt seg for å være et kristent selskap, men også sagt at deres kristendom er litt annerledes. I en kristen nasjon vil det kanskje være mer harmløst å utgi seg for å være kristne? Ihvertfall tidligere. Men ja, det stemmer også at frimurerordenen ikke bare er et såkalt «kristent samfunn» på globalt plan, men at det kreves at medlemmer må tro på «en høyere makt». Jeg har selv hørt en frimurer si at det har myknet opp litt, så kanskje de tidligere utga seg for å være kristne, men at de nå etter masseinnvandringen… Les mer »

Arno
Arno
Svar til  Johan G
2 år siden

Det virker som om du ikke har tenkt på at Satan er/(blir sett på som) «en høyere makt»… Hvis dette er den «høyere makt» frimurernes har, så vil de selvsagt aldri åpent innrømme dette.

Johan G
Johan G
Svar til  Arno
2 år siden

Tror du missforstår litt. Det at det skrives at DE har utgitt seg for å være et «kristent samfunn» med en «litt annerledes kristendom» betyr ikke at jeg eller medlemmer av Motstandsbevegelsen forøvrig skulle tro deres ord. Nei, jeg tror overhodet ikke på at de er kristne, men snarere tilbedere av Moloch. Uglen som symbol for dette finner man ofte hos frimurerne. https://www.bitchute.com/video/bAJOcpDSAG2D/

Marius T
Marius T
2 år siden

Død over frimureriet!

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Frimureriet er «jødedom light» for goyim, noe frimurerne på lavere trinn aner lite og ingen ting om. Den kristne «innpakningen» virker tiltrekkende på bl.a. prester og kirkegjengere, men hele organisasjonen er gjennomsyret av jødiske elementer og ritualer. Den katolske kirken har prøvd å bekjempe frimureriet, bl.a. med bannlysning på 1700-tallet, men uten å lykkes. Idag er medlemskap i ordenen en «must» for de som vil opp og frem i det norske(og svenske) politiske og administrative systemet. Frimurere på de høyeste trinnene er noen av de mektigste i samfunnshierarkiet.

Roar
Roar
2 år siden

Frimureriet er som en kreftbyll på planeten.
Det tiltrekker svært dårlige mennesker med et høyt ego.

Steinar
Steinar
2 år siden

Frimureriet er en skjult maktfaktor som bør strippes for makt.