Hjem Nyheter Norden Sveriges politi forebygger innvandrerkriminalitet med kjepphest

Sveriges politi forebygger innvandrerkriminalitet med kjepphest

11

ABSURDISTAN Politiet i Sverige jobber «trygghetsskapende og kriminalitetsforebyggende» i innvandrergettoen Gottsunda utenfor Uppsala gjennom å hoppe rundt med kjepphest på hinderbane. Tiltaket får krass kritikk i sosiale medier.

Politiet i Sverige leker med kjepphest i Gottsunda. Foto: Facebook.

Det svenske politiet har tidvis problemer i landets gettoer hvor innbyggerne ikke kvier seg for å kaste stein på ordensmakten. Dette forsøker de nå å løse i en av gettoene, nemlig Gottsunda utenfor Uppsala. Gjennom Gottsundagruppen arbeider politiet langsiktig med «trygghetsskapende og kriminalitetsforebyggende tiltak» i området.

Et av disse tiltakene viste politiet stolt frem på mandag da de publiserte en film på sin Facebook-side. Filmen viser en politimann som i full uniform hopper rundt med med kjepphest på en hinderbane. Politiets kommentar til filmen lyder:

Mandag morgen og regn … da kanskje dette filmklippet kan pigge opp! Områdepolitimann Martin i Gottsundagruppen viser sine ferdigheter i hestehopping på idrettens dag i Gottsunda.

Politiets innsats har blitt kritisert i sosiale medier hvor blant annet Jeff Ahl kommenterte det hele med:

Har man uniform holder man ikke på med slikt tull, den totale dekadansen i Sverige når nye rekordnivåer. Skjerpings. Det der er ikke en politimann, det er en klovn. Klovner skal ikke bære batong og pistol.

Politiets oppførsel i innvandrergettoen Gottsunda sammenliknes med deres noe annerledes oppførsel mot vanlige svensker, hvor en mistenkt far allerede hadde blitt arrestert, men innsatsstyrken likevel stormet inn hos moren og deres små barn med dragne automatvåpen:

Det som er merkelig er at politiet mer enn gjerne gir seg på hovedsakelig lovlydige svensker, f eks stormer en villa kl 0600 på morgenen og med dragne automatvåpen veiver rundt og skremmer livet av moren og 4 årige gutt. Faren var arrestert fra før for mistenkt jaktkriminalitet.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
11 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Haraldsson
Haraldsson
2 år siden

*facepalm*

Steinar
Steinar
2 år siden

Når man trodde det ikke kunne bli mer koko i Sverige enn hva det allerede er, så kommer dette

tony
tony
Svar til  Steinar
2 år siden

Gleder meg til og se hvordan svergie blir om noen
år om det forsatt eksisterer.

Richard
Svar til  tony
2 år siden

Det eksisterer ikke lenger, eneste som mangler nå er økonomisk kollaps.

Marius
Marius
2 år siden

Kultur marxismen er ren og kjær kreft.

Dekadensen har ikke noen til helst form for bunnivå lengre i Sverige.

Revolusjon nå!
HS!

Espen
Espen
2 år siden

Det må jo være noen på topp som sitter og har det gøy med idioter som bare tar imot ordre? Venstreekstremister som villig kler seg ut som klovner og nå politi som rir på kjepphest som «forebyggende arbeid» mot innvandrerkriminalitet. Barbara Spectre må jo gni seg i hendene.

Richard
2 år siden

Absurdistan er absolutt det rette utrykket å bruke opp mot det som tidligere var kjent som nasjonalstaten Sverige. Det er ikke snakk om når samfunnet kommer kollapse da det allerede har skjedd på flere måter.

Kim Larsen
Kim Larsen
2 år siden

Svensk politi er kjent for og dumme seg ut.

Gunnhild
Gunnhild
2 år siden

Du milde måne… Flaut. Kling og klang bør levere inn politiskiltene.

Stian
Stian
2 år siden

*Frysninger*

trackback
1 måned siden

[…] Sveriges politi forebygger innvandrerkriminalitet med kjepphest […]