Hjem Nyheter Norden Sveriges regjering markedsfører Sverige som bidragsland på arabisk

Sveriges regjering markedsfører Sverige som bidragsland på arabisk

6

MASSEINVASJON Den svenske statlige myndigheten Svenska Institutet markedsfører på en arabisk versjon av sin nettside Sverige som et bidragsparadis for migranter. Nå har det blitt avslørt at det var to statsråder som var ansvarlig for at den arabiske versjonen ble laget.

Nå har det blitt avslørt at det var de daværende statsrådene Ewa Björling og Fredrick Reinfeldt – som skulle bli Sveriges neste statsminister – som var ytterst ansvarlige for at den arabiske versjonen av Svenska Institutets (SI) informasjonsside sweden.se ble laget. Nettsiden bruker svenske skattebetaleres penger som agn – gratis helsetjenester og velferd til alle – og fungerer i realiteten som et middel for å lokke bidragsturister til Sverige fra den tredje verden.

Nettsiden reklamerer for Sverige som et bidragsparadis for innvandrere og den har blant annet blitt markedsført med spesiallagde animerte filmer på arabisk. Filmene har nådd millioner i Midtøsten ved at den statlige myndigheten har kjørt kampanjer rettet til arabere på sosiale medier.

Nettsiden ble lansert under Göran Perssons regjeringstid, men det var under regjeringen Reinfeldt i 2011 at den nye arabiske versjonen – ar.sweden.se – ble bygget og lansert, på oppdrag fra utenriksdepartementet.

Ifølge SI er hensikten med informasjonssiden å «styrke dialogen med den arabisktalende delen av verden». Målet er å ved å få så mange følgere og liker-merker som mulig skape «gode relasjoner». SI samarbeider også med ambassadene i Saudi-Arabia, De forente arabiske emirater og Egypt for å utveksle ideer i hele regionen.

Nettsiden ble lansert i Kairo av daværende handelsminister Annika Rembe (M) som da var generaldirektør for SI.

SI informerer på arabisk om hvor mye bidrag og flerbarnstillegg en familie med seks barn får i Sverige. De forteller også at personer som oppholder seg ulovlig i Sverige får gratis helsetjenester.

Etter at den arabiske delen av nettsiden ble lansert i 2011 eksploderte besøkstallene. I 2013 skal nettsiden ifølge årsrapporten ha hatt 3,8 millioner besøkere. Siden ble deretter oversatt til kinesisk og russisk, men hensikt å få økt internasjonalt gjennomslag.

Som kanaler for å nå ut til nye mottakere for Sverige-reklamen brukes Facebook og Twitter. I sammenheng med dette ble Facebook-sidens navn endret fra Sweden_AR til «Sverige på arabisk» samtidig som kommunikasjonsspråket ble endret til kun arabisk.

Nå økte antallet følgere med nærmere 3 400 prosent på bare ett år og nettsiden fikk tusentall liker-merker. Mesteparten av trafikken til nettsiden kom fra Saudi-Arabia og Syria. Trafikken fra Syria økte med ikke mindre enn 80 prosent i 2013.

De animerte og tegnede filmene på arabisk som ble laget for å markedsføre nettsiden har fått stor spredning med 3,3 millioner visninger.

Moderaternas nåværende partileder Ulf Kristersson har i et intervju i TV4 nyheter kommentert opplysningene om de generøse velferdsbidragene med at de er «helt urimelige» mens kristdemokraternas intergrasjonspolitiske talsmann Hans Eklind har sagt at «man måper».

Det kan også påpekes at det var under Reinfeldt som allianseregjeringen sammen med Miljøpartiet gjennomdrev å gi gratis helsetjenester til personer som oppholder seg ulovlig i landet, såkalte papirløse.

I Sverige er det altså en statlig myndighet som med en informasjonsside på arabisk selger Sverige som et paradis for migranter, selv ulovlige – og på denne måten bidrar til den store immigrasjonen til landet og å kraftig belaste velferden på en måte som i lengden er uholdbar.

Norge er et potensielt mottaksland for rasefremmede migranter fra Sverige, ettersom nordiske statsborgere i henhold til den nordiske avtalen fritt kan bosette seg i Norden uten å søke om oppholdstillatelse.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Steinar
Steinar
3 år siden

Dødsstraff for høyforræderi er hva disse to skulle fått, med tanke på alle de lidelser det svenske folk har måttet gå gjennom som følge av masseinnvandringen.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

Bedre enn dette kan vel knapt folkeforræderiet dokumenteres. Sverige ble solgt ut til rasefremmede invadører, av selvhatende feminister og femser – kvinner i mannsdrakt. Er det rart raseriet mot den forræderske samfunnseliten er så stort? Når «the day of reckoning» er sannsynlig at disse foraktelige ynkryggene vil bli hengt opp i lyktestolpene, til almen glede og forlystelse. Men før den tid må Sverige – og Norge – gjennom store prøvelser.

Roy Vey
Roy Vey
3 år siden

Her ser vi ansiktet på to av Sveriges lands- og folkeforrædere.

tom dalen
tom dalen
3 år siden

noen som har invite til discord?

Heimdal
3 år siden

I tillegg til disse så har svenskene den hyperliberale anti-nordiske Annie Lööv, lederen for det svenske senterpartiet, som mener at det er fullt mulig og ingen problemer at 30 millioner «nybyggere» fra den 3. verden kan få komme fritt å bosette seg i Sverige. Samtidig sier hun at «det finnes ingen etniske svensker, vi er alle samme folk uansett hvor man kommer fra». Hør hva hun sier selv:
https://www.youtube.com/watch?v=99VjCqtRiA0

Arno
Arno
3 år siden

Når det gjelder Fredrick Reinfeldt så er vel årsaken klar. Har ikke han både n—-rblod og khazar-j-blod? Da er vel hans nedbrytende og nasjonsødeleggende handlinger årsaksbestemt – om enn selvsagt ikke unnskyldt for det. Men hva med alle disse uhyggelige svenske kvinnene (som vi dessverre har tilsvarende av både her i landet og i de andre ZOG-kontrollerte land) som er totalt fanatiske i sitt landssvik? TOTALT fanatiske! Har disse også j-iske bindinger enten ved slekt eller intime forhold? De dreper gjerne sine ufødte barn, og utfører handlinger som de må skjønne vil bidra til sitt eget folks død og undergang.… Les mer »