Hjem Nyheter Norden Sveriges statsminister gir svensker skylden for økt gjengkriminalitet

Sveriges statsminister gir svensker skylden for økt gjengkriminalitet

SVERIGE Ifølge statsminister Stefan Löfven skyldes den økte gjengkriminaliteten i Sverige at rike svensker har blitt så narkotikaavhengige.

At svensker har blitt hektet på narkotika, mener Stefan Löfven er årsak til økt gjengkriminalitet blant innvandrere.

Sveriges statsminister Stefan Löfven gjør som globalister flest når han nå forsøker å skyve skylden over på hvite, for de rasefremmedes herjinger. I et intervju med den svenske avisen Dagens Nyheter peker han ut rike svensker og deres narkotikaavhengighet som problem bak den økte gjengkriminaliteten i landet. Han lister videre opp to finere områder, hvor rike svensker angivelig skal være hektet på narkotika.

– Djursholm, Danderyd – det er der du har den største konsumpsjonen, hevder Stefan Löfven.

Löfvens forsøk på å legge skyld over på svensker har møtt kritikk på sosiale medier. Blant annet er det en person som lurer på hvorfor ikke gjengkriminelle også skyter rundt seg utenlands.

I mars 2018 påstod Löfven under en pressekonferanse at det ikke eksisterte noen no-go-soner i Sverige. Det selv om det ifølge politiet fantes hele 61 utsatte områder, hvorav 23 var «spesielt utsatte», som følge av masseinnvandringen.

– Vi har også problemer med organisert kriminalitet, kriminalitet og skyting, men det er ingen no-go-soner, uttalte Löfven dengang.

Stefan Löfven ble satt inn som statsminister igjen etter det mye omtalte valget i 2018, hvor valgfusk skal ha hatt en vesentlig rolle. Det har også kommet frem at riksdagspartiene skal ha gitt seg selv nesten 30 millioner svenske kroner for å kunne satse stort på innvandrerstemmer under valget.

Les også:
Flerkultur-kriminalitet kan tvinge Volvo til utlandet
Löfven fornekter eksistensen av no-go-soner i Sverige
– Det er leger, ingeniører og sykepleiere
Riksdagspartiene i Sverige ga seg selv 30 millioner – ville satse på innvandrerstemmer
De svenske sosialdemokratene anmeldes for valgfusk
Red Ice TV: Spesialrapport om valgfusk under det svenske valget
Sverige satser millioner på å stoppe folkets «kunnskapsforakt»