Hjem Nyheter Norden SVT: Spredning av innvandrervoldsfilm kan gi to års fengsel

SVT: Spredning av innvandrervoldsfilm kan gi to års fengsel

2

SVERIGE Etter innvandrervolden i Kil advarer SVT folk mot å spre filmen som viser den flerkulturelle volden, og truer med to års fengsel.

Etter at to rasefremmede angrep og mishandlet en svensk ungdom i Kil i Värmland og filmen volden, har det stormet på sosiale medier og filmen gått viralt. Nå går SVT nå ut og advarer folk mot å spre filmen som viser gjerningsmennenes voldshandlinger.

SVT har vært i kontakt med aktor i saken, Sara Nerman, som sier at spredning av filmen kan gi to års fengsel.

Nerman sier videre at det nå fokuseres på selve etterforskningen, men at de som har spredt filmen kan bli straffeforfulgt senere. Det kommer imidlertid an på hensikten med spredningen, som i verste fall kan gi to års fengsel.

Å true de som ytrer seg om vold mot hvite begått av rasefremmede med fengselsstraff virker nå å være modus operandi i Sverige. Etter at muslimer på bestialsk vis voldtok og skar hodet av to nordiske kvinner i Marokko i desember i fjor, gikk SVT også ut og truet med fengsel hvis man spredte filmen.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Oystein
Oystein
3 år siden

opptil 2 år fengsel for å vise våre landsmenn hvordan pakket oppfører seg i nasjonen vår? fy faen!!

Martin
Martin
3 år siden

Gleder meg til forræderne skal sperres inne for sin kriminelle virksomhet mot det Nordiske folk. Om det er noen jeg føler ekte hat for, så er det forrædere og sionister. Det er moralsk rett å hate folk som hater oss.