Hjem Nyheter Norden SVT truer sannhetsopplysere om Marokko-drapene med fengsel

SVT truer sannhetsopplysere om Marokko-drapene med fengsel

8

LØGNPRESSEN Mange er sinte på SVT som har forsøkt å lure seerne sine angående de norske og danske kvinnene som ble halshugget av muslimer i Marokko. Enda mer vrede har blitt vekket etter at SVT har truet seerne med mange års fengsel hvis de sprer sannheten om drapene.

De pågrepne for drapene.

Etter terrordrapene i Marokko på to unge skandinaviske kvinner, som ble gjennomført av politisk engasjerte muslimer i islams navn, har Sveriges rikskringkaster SVT blitt utsatt for massiv kritikk på sosiale medier. Kvinnene, som var regimetilhengere, ble offer for sin egen venstrepropaganda da de i Marokko praktiserte sitt verdigrunnlag fordomsfritt.

På sosiale medier har en av de drepte delt en propagandavideo om terrorisme som hetser mot hvite menn, og utmaler utenlandske muslimer som fredelige og med rettighet til de nordiske landene. I Marokko handlet kvinnene i enighet med venstrepropagandaen i videofilmen, hvilket raskt førte til at de ble kidnappet og torturdrept av sine nye muslimske venner.

De muslimske mennene, som påstår at de er tilhengere av Den islamske staten, produserte og spredte i sin tur en drapsvideo hvor det vises hvordan de politisk hjernevaskede kvinnene henrettes. De unge kvinnene ble tvunget ned på alle fire og fikk skrikende sine hoder skåret av med en kniv.

Å skjære av et menneskes hode med kniv kan ta en stund, og er ubeskrivelig for den det rammes. Derfor ble mange sinte på SVT da deres «journalister» i politisk formål sensurerte hele hendelsen og bare rapporterte at kvinnene ble funnet «med knivskader på halsen».

Mange påminte om hvor partisk SVT beskrev den svenske gutten Anton Lundins angrep på arabere i Trollhättan. Til forskjell fra de nå aktuelle muslimene skånte Anton kvinner, og spesielt unge, og drepte kun mannlige personer som alle bortsett fra én var myndige. Den gangen beskrev SVT hendelseløpet detaljert med innlevelse, minutt for minutt, og hva SVT ikke visst fylte de i med sin fantasi.

For å bevise hvordan SVT lurer sine seere spredte tusentalls svensker videoen som viser hvordan drapene egentlig gikk til. Dette har fått SVT til å reagere med sinne, og i flere nyheter som har blitt blåst opp mer enn torturdrapene truer SVT sine seere med fengsel hvis de sprer sannheten om drapene.

Ifølge SVT finnes det en lov i Sverige som forbyr spredning av filmer som kan være krenkende for den som er med. Loven har kommet etter at utlendinger har forgrepet seg på svenske jenter og spredt overgrepet digitalt. Men ettersom de nå rammede kvinnene er døde, og dessuten ikke engang er innbyggere i Sverige, er det ikke rimelig at de titusentalls svenske sannhetsopplyserne kommer til å bli dømt for noe.

Dette faktum har dog ikke hindret SVT fra å fortsette å spre sine falske nyheter om mangeårige fengselsdommer for de som avslører deres vinklede og villedende nyheter.

I Norge har også Kripos blitt koblet inn i forbindelse med spredning av drapsvideoen på sosiale medier.

– Kripos har tatt kontakt med flere enkeltpersoner og bedt dem om å fjerne videoen fra sine Facebook-sider, sier kommunikasjonsrådgiver i Kripos Axel Wilhelm Due til NRK.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
8 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

Muslimer og islamister må selvsagt skjermes og beskyttes, for Islam er fredens religion. Å spre informasjon om bestialske drap og avrettinger i religionens navn gavner jo ikke moderate og fredelige muslimer i våre land; de vil jo bare ha et godt liv på vår velferd, som kjent. At islamvenner iblant må tåle hva islam EGENTLIG står for må vi vel godta, i fredens og fordragelighetens navn. Vi må ikke spre uvilje og hat, selvsagt.

Håkon Schie
Håkon Schie
3 år siden

Jeg begynner å bli så mektig dritt lei av å jobbe og slite for å fø en gjeng innvandrere fra krybba til grava as.

Håper «Den Europeiske Våren» blir en greie.
Jeg har fått nok.

en eller annen skrulling
en eller annen skrulling
3 år siden

Jeg er ikke enig i at man skal skyggelegge hva som har skjedd, men hvis folk ikke våkner opp bare av å gå på gata i de mest utsatte områdene i landene våre så våkner de hvertfall ikke opp av å se en brutal film som det finnes millionervis av andre eksempler på der ute på nettet. Det er jo ikke noe hemmelighet at islamister eller rabiate rasefremmede skjærer av huet til folk, alle vet det, men det er ikke alle som velger å ta det innover seg og gjøre en logisk slutning i rasespørsmålet uansett hvor mange brutale beviser… Les mer »

Berit-Anne
Svar til  en eller annen skrulling
3 år siden

Våkner de ikke opp av å se en brutal film ?…. Jaggu tror jeg det er akkurat det de gjør ….. Snurr film !!!

Berit-Anne
3 år siden

Jeg har spredd videoen på min offentlige side samt mine to grupper …..
Dette gjorde jeg for å være med på å opplyse og sette skrekk i nordmenn og, selvsagt, kvinner for at de skal se faren fra muslimsk hold og modnes til å være med på repatrieringen av fremmedkulturelle invaderere når den kommer ….
Har fått masse kjeft og blir nok utestengt igjen når FB har fått gått gjennom rapportene fra mine anmeldere ……
Men jeg bryr meg ikke …. har tatt mine forholdsregler og er forberedt på å måtte ofre litt …..

Eirik
Eirik
Svar til  Berit-Anne
3 år siden

Tusen takk for å holde videoen i live. Nylig nådde den utvalgte ungdomsskoler, Elevene..tja, tenk selv Så håper du viser den også på repeat til alle de yngste i din familie, samt alle barna i nabolaget ditt… de å våkne opp tidlig, så tidlig som mulig! Kanskje dere kan surfe litt på darkweb også, finne litt snuff osv..

Reodor
Reodor
Svar til  Eirik
3 år siden

Ja det er kjempebra at unge etnisk hvite barn ser denne O-fag filmen så de utvikler sunne og naturlige fordommer mot alle muslimer!

Barna våre må lære seg å ikke ha kontakt med muslimske barn i skolegårder eller på fritiden. Hvite barn må også lære seg å gå i bue rundt kebabsjapper så de ikke risikerer grooming o.l.

Rase-realisme og segregering er kun positivt! ?

Angrvadil
Angrvadil
3 år siden