Hjem Artikler Sylvi Listhaug hopper av – søker medlemskap i Motstandsbevegelsen!

Sylvi Listhaug hopper av – søker medlemskap i Motstandsbevegelsen!

9

MOTSTANDSBEVEGELSEN Frihetskamp avslører en eksklusiv nyhet og intervju med den tidligere justisministeren Sylvi Listhaug.

Etter den siste tidens hets og mediedrev mot Sylvi Listhaug, som kulminerte med at hun gikk av som justisminister etter å ha publisert et innlegg på Facebook som rettet kritikk mot Arbeiderpartiet, kan Frihetskamp presentere en norsk verdensnyhet: Sylvi Listhaug hopper av sionistpartiet Fremskrittspartiet og har søkt om medlemskap i Motstandsbevegelsen!

Frihetskamp har vært i kontakt med Listhaug og har fått et eksklusivt intervju.

Hei Sylvi, stemmer det virkelig at du har hoppet av sionismen og har gått med Motstandsbevegelsen?

– Ja, det stemmer. Da jeg leste Haakon Forwalds kommentar om min avgang som justisminister forsto jeg at det ville være et feilsteg å fortsette arbeidet for FRP og sa opp omgående.

Kan du fortelle mer om hvordan du kom frem til denne beslutningen?

– Min rolle som justisminister har ikke bare vært positiv. Jovisst har jeg ført en forholdsvis hard linje og repatriert voldtektsmenn og IS-sympatisører som seg hør og bør, men dette har også legitimert forbryterregjeringen og jeg har vært «rasist-alibiet» til FRP – partiet har ikke holdt sine løfter etter valget, men det har i det minste vært rasistisk. Nå blir det klart for alle og enhver at FRP kun duger til å svelge kameler.

Hvordan tror du FRP vil reagere nå? Spår du at et masseavhopp til Motstandsbevegelsen er nær?

– Jeg regner med at jeg blir utestengt før oppsigelsen trer i kraft, og at det vil stimuleres til det ytterste for å forhindre at flere gjør som meg og hopper av til Motstandsbevegelsen. «Seminar» i Israel er ikke uvanlig, hvis du forstår hva jeg mener.

Antyder du at representanter for FRP drar på sexreiser til Israel?

– Det er en lite skjult hemmelighet at bordellene i Israel er på verdenstoppen når det kommer til klienter med sionistiske inklinasjoner, men dette er noe jeg vil komme nærmere inn på i min pressekonferanse senere i løpet av dagen. Nå må jeg dessverre dra, jeg ser det kommer svarte biler inn på gårdsplassen.

Dette er politisk krutt! Er det noe mer du vil fortelle Frihetskamps lesere før du må gå?

– Lytt på Radio Nordfront i kveld klokken 20:00. Hill seier!

Frihetskamp takker for intervjuet og venter i spenning på pressemeldingen til Sylvi Listhaug som sendes i kveld klokken 20:00 på Radio Nordfront.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
9 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Kim Larsen
Kim Larsen
4 år siden

Hehe gode nyheter =p

NSS
NSS
4 år siden

Velkommen, Listhaug! ;P

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
4 år siden

Årets beste 1.april så langt! Velkommen Sylvi, og så bra du har lagt bak deg jødesympatier og kristensionisme. En oppreist nordisk kvinne med de rette tanker og meninger er noe vi trenger. Men la det ikke bli en endagsforeteelse!

Einar
Einar
4 år siden

Godt hun har forlatt integreringstanken og det (((evige knefallet))) =P

Roar
Roar
4 år siden

Det gledet Putin stort. Hørte han ville donere enda mer nå. Takk Listhaug 🙂

Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

Hehe, ja jeg ser det for meg.

Det er nok flere enn meg som har lagt merke til at sionist-trollet Jan Simonsen har lagt ned nettstedet sitt http://www.frie-ytringer.com og har begynt å misjonere for favoritt-ferielandet sitt Israel på resett.no. Det var jo ingen vits i denne manøvren når det bare var cuckument.no som var bjellesauen for sofa-rasistene med det evige muhammed-gnålet.

JudasGarSviker
JudasGarSviker
Svar til  Anonymsurfer
4 år siden

Resett er ikke så værst. Ser at mange i kommentarfeltene der er rimelig våkne.

Rogaland
Rogaland
4 år siden

Fine 😉

Simon
Simon
4 år siden

Vi alle ønsker en politisk menneske som er imot alt som har med «lykke-faenskap» å gjøre. Innvandring….nasjonal sosialismen er alles redning.