Hjem Artikler Sylvi Listhaug hopper av – søker medlemskap i Motstandsbevegelsen!

Sylvi Listhaug hopper av – søker medlemskap i Motstandsbevegelsen!

MOTSTANDSBEVEGELSEN Frihetskamp avslører en eksklusiv nyhet og intervju med den tidligere justisministeren Sylvi Listhaug.

Etter den siste tidens hets og mediedrev mot Sylvi Listhaug, som kulminerte med at hun gikk av som justisminister etter å ha publisert et innlegg på Facebook som rettet kritikk mot Arbeiderpartiet, kan Frihetskamp presentere en norsk verdensnyhet: Sylvi Listhaug hopper av sionistpartiet Fremskrittspartiet og har søkt om medlemskap i Motstandsbevegelsen!

Frihetskamp har vært i kontakt med Listhaug og har fått et eksklusivt intervju.

Hei Sylvi, stemmer det virkelig at du har hoppet av sionismen og har gått med Motstandsbevegelsen?

– Ja, det stemmer. Da jeg leste Haakon Forwalds kommentar om min avgang som justisminister forsto jeg at det ville være et feilsteg å fortsette arbeidet for FRP og sa opp omgående.

Kan du fortelle mer om hvordan du kom frem til denne beslutningen?

– Min rolle som justisminister har ikke bare vært positiv. Jovisst har jeg ført en forholdsvis hard linje og repatriert voldtektsmenn og IS-sympatisører som seg hør og bør, men dette har også legitimert forbryterregjeringen og jeg har vært «rasist-alibiet» til FRP – partiet har ikke holdt sine løfter etter valget, men det har i det minste vært rasistisk. Nå blir det klart for alle og enhver at FRP kun duger til å svelge kameler.

Hvordan tror du FRP vil reagere nå? Spår du at et masseavhopp til Motstandsbevegelsen er nær?

– Jeg regner med at jeg blir utestengt før oppsigelsen trer i kraft, og at det vil stimuleres til det ytterste for å forhindre at flere gjør som meg og hopper av til Motstandsbevegelsen. «Seminar» i Israel er ikke uvanlig, hvis du forstår hva jeg mener.

Antyder du at representanter for FRP drar på sexreiser til Israel?

– Det er en lite skjult hemmelighet at bordellene i Israel er på verdenstoppen når det kommer til klienter med sionistiske inklinasjoner, men dette er noe jeg vil komme nærmere inn på i min pressekonferanse senere i løpet av dagen. Nå må jeg dessverre dra, jeg ser det kommer svarte biler inn på gårdsplassen.

Dette er politisk krutt! Er det noe mer du vil fortelle Frihetskamps lesere før du må gå?

– Lytt på Radio Nordfront i kveld klokken 20:00. Hill seier!

Frihetskamp takker for intervjuet og venter i spenning på pressemeldingen til Sylvi Listhaug som sendes i kveld klokken 20:00 på Radio Nordfront.