Hjem Nyheter Norden Syndikalisten Jonas Linde ville voldta niåring til hun spydde

Syndikalisten Jonas Linde ville voldta niåring til hun spydde

7

VENSTREEKSTREMISME Den våpendømte eksmilitære og militante venstreekstremisten Jonas Linde er blitt avslørt å være en pervers pedofil som vil voldta ni år gamle jenter, både analt og oralt. Han tenner også på incest. Advarsel om vulgært språk.

Jonas Linde er en syndikalist og veteran innen den venstreekstreme bevegelsen, som ble landskjent i Sverige i 2018 da politiet koblet ham til et stort våpenlager i Småland.

Han ble dømt til fire års fengsel og ble løslatt på prøve i fjor vår, hvilket Nordfront skrev om da.

Pedofiljegerne på Dumpen.se har nå avslørt at Linde, foruten å være en dømt venstreekstremist med et fremdeles gyldig pressekort fra SAC-avisen Arbeideren, også er en pedofil som vil voldta barn!

I en lang chatsamtale avtaler Linde et møte med en kvinne som påstår at hun er 35 år og har en ni år gammel datter. Linde sender bilder av kjønnsorganet sitt, forteller at han liker incestrollespill og uttrykker at han ikke bare vil ha sex med moren, men også vil voldta datteren hennes.

Moren spiller med, men sier at datteren hennes ikke klarer analsex. Da spør Linde i stedet om oralsex går bra, og sier at det ville være i orden for ham om jenta spyr på penisen hans.

Hele samtalen går an å lese i artikkelen på Dumpen.se og inneholder mer detaljerte beskrivelser av hvordan Linde avtaler sexmøte med kvinnen. Da Linde, etter en biltur på tre timer, ankommer Skåne møtes han av to pedofiljegere og innser raskt hva som har skjedd, hvorpå han helt enkelt ser ned i bakken for å skjule ansiktet sitt og deretter raskt jogger fra stedet uten å si noe.

Selv om han rømte fra stedet, forsøker Linde i etterhånd å skademinimere ved å i chatten skrive at han selv dukket opp for å konfrontere personen han hadde chattet med, hvilket dog fremstår som en dårlig etterhåndskonstruksjon, da han ikke selv hadde noe kamera eller medarbeidere med seg. Også da han var på rømmen under våpenlovbruddsutredningen – og senere under politiavhør og i rettssaken – brukte Linde kompliserte unnamanøvre og bortforklaringer for å ha det til at våpenlageret egentlig ikke hadde vært hans.

En annen ting som taler for at Linde mente alvor med sexchattingen sin, var at han sendte virkelige bilder av kjønnsorganet sitt. Dette fremgår idet man ser kartet som henger på veggen på soverommet hans både da han tar bilde av ansiktet sitt og på ett av bildene av kjønnsorganet som han har tatt.

Lindes venstreekstreme engasjement

I våpenlovbruddsutredningen fant politiet et brev hvor Linde skrev at han «hadde vært kommunist siden han var 8 og jobbet aktivt autonomt siden ca. 2004». Politiet fant også venstreekstrem propaganda i Lindes bolig, og flere av personene som ble utredet i våpensaken var venstreekstreme venner av Linde, slik som AFA-veteranen Claes Gerleman.

Allerede i 2014 ble han mistenkt for lovbrudd i tilknytning til en venstreekstrem motdemonstrasjon mot Svenskarnas Parti, men i likhet med mange andre venstreekstremister kunne Linde holde seg unna politiet og få lovbruddet foreldet. Han lyktes også med å være deltidsansatt i Forsvaret frem til 2017, på tross av det venstreekstreme engasjementet og lovbruddsmistankene mot ham.

I 2017-2018 skal Linde ifølge daglig leder for Arbeideren Thomas Carlsson ha utført journalistisk arbeid for den syndikalistiske avisen i Syria. Dette gjorde han sammen med en annen kriminelt belastet syndikalist, Erik Berglund, samt legen Linus Perlerot, som har vært riksdagskandidat for Miljøpartiet.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
7 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
proverbs 26:11
proverbs 26:11
9 måneder siden

Menn – og kvinner – som begår grove seksualforbrytelser mot små barn, som det er snakk om her, fortjener ikke engang livsvarig fengsel eller sikring men DØDSSTRAFF, av så vel individual- som almenpreventive hensyn. De ødelegger livet til mindreårige ved å påføre dem uopprettelig skade.

Roar
Roar
9 måneder siden

Fy faen i helvete, og slike perverse avvikere kryr det av blant våre meningsmotstandere. Men hører vi om dem i mainstream media, med overskrifter som «venstreekstremist arrestert for…»? Ikke faen. De er heller opptatt av å svartmale «nynazister» som jager dette satans pakket. Helt klart fortjener avskum som dette dødsstraff, helst torturert i forkant.

Nasjonalsosialist
Nasjonalsosialist
9 måneder siden

Pedovenstre, der all verdens avskum samles.

Stian
Stian
9 måneder siden

De skal ikke sone og knytte bekjentskap til flere pedofile, de skal 7 fot ned i jorda og råtne.

Holger
Holger
9 måneder siden

Når det kommer til voldtekt og drap på barn, eller alvorlig folkeforræderi, da er jeg for dødsstraff.

trackback
7 måneder siden

[…] Syndikalisten Jonas Linde ville voldta niåring til hun spydde […]

trackback
3 måneder siden

[…] Den venstreorienterte avisen ETC har startet en mistenkelig kampanje mot Dumpen.se, som jobber med å søke opp og avsløre pedofile. Dumpen har ved flere anledninger forhindret barneovergrep. Det var Dumpen som avslørte at den venstreorienterte syndikalisten og AFA-tilknyttede Jonas Linde prøvde å møte en niåring for å voldta henne til hun spydde. […]