Hjem Nyheter Norden Syndikalister mishandlet høygravid kvinne i Göteborg

Syndikalister mishandlet høygravid kvinne i Göteborg

5

VENSTREEKSTREMISME Syndikalister mishandlet en høygravid kvinne i Göteborg fordi de mistenkte at hennes mann var nasjonal.

Malin Hägglund mishandlet en høygravid kvinne og kalte henne for «hore».

Det er borgerjournalistprosjektet Avmaskerat som skriver om hendelsen som inntraff så tidlig som 1993, men som ikke har blitt gransket nevneverdig før nå.

Den 19. november 1993 hadde syndikalister treff ved en bokkafé hvor de planla å bruke vold mot annerledestenkende. I nærheten hadde et mindre selskap samlet seg for å spise på restaurant og ettersom en av dem var korthåret identifiserte to venstreekstremister – Malin Hägglund (750909-8526) og Emma Hessfelt (751013-5580) – dem som «skinnskaller».

Etter en stund veller det ut gatekampbevæpnede syndikalister fra bokkafeen og omringer det intetanende selskapet. En i selskapet var en høygravid kvinne, men det brydde ikke syndikalistene seg om. Fra dommen:

Gjengen sprang ivei, men det kunne ikke Y for hun var gravid. Så ganske snart hadde hun dem, «på en armlengdes avstand». Hun stilte seg da mot veggen med sin mage og hadde hendene for, for å beskytte den. Y oppgir at hun fikk panikk. Snart merket Y at X [hennes mann] hadde snudd og sa: «Slå henne ikke, slå henne ikke.» Da Y da snudde seg, så hun at det var fire personer som slo X. Bl.a. i hodet. «Disse fire personene slo konstant hele tiden.»

Da kvinnen gjorde syndikalistene oppmerksom på at hun var med barn ble hun kalt for «hore».

Den rødhårete jenta snakket hele tiden med Y og sa bl.a. at «det var et trivelig selskap du har». Y sa da «slå meg ikke, jeg er med barn». De av henne for at hun hadde sagt at hun var med barn og kalte henne for «hore».

To syndikalister, ovenfornevnte Malin Hägglund samt Jonas Svensson(731208-3376), ble dømt for angrepet. «Straffen» ble én respektive to måneders fengsel.

Jonas Svensson ble «opphisset» av mishandlingen.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Kim Larsen
Kim Larsen
2 år siden

Hårreisende lav straff!

Steinar
Steinar
2 år siden

Fy faen, ikke engang gravide får disse jævla taperne til å tenke seg om.

Hanne
Hanne
2 år siden

Dette er virkelig vond lesning. Ikke en gang en høygravid kvinne har de respekt for. At det går an.

Ronny
Ronny
2 år siden

Håper søppelet får smake samme medisin med renter.

Espen
Espen
2 år siden

Dette er folk som er istand til å bli barnemordere!!!
Har sagt det flere ganger, venstreekstreme er SYKE folk.