Hjem Nyheter Syndikalistpøbel mishandlet meningsmotstander – får samfunnstjeneste

Syndikalistpøbel mishandlet meningsmotstander – får samfunnstjeneste

2

SVERIGE En venstreekstremist som deltok i mishandlingen av Youtuberen «Ulven» dømmes til samfunnstjeneste.

Venstreekstremisten Elias Pettersson, tidligere Elias Tångvik, dømmes til 75 timers samfunnstjenste etter at han i 2018 deltok i en uprovosert mishandling av Youtube-profilen Ulven, som pleier å motdemonstrere med kløktige budskap.

Aktor la opprinnelig ned påstand om at Pettersson skulle dømmes for grov mishandling, ettersom vold mot hodet forekom og at den gruppe Pettersson inngikk i angrep Ulven med stor tallmessig overlegenhet. I dommen ble det dog kun mishandling av normalgrad ettersom det ikke kunne bevises at Pettersson selv sparket mot hodet.

Pettersson påstår at han handlet i nødverge, da personer «med tilknytning» til Den nordiske motstandsbevegelsen skal ha befunnet seg i nærheten. Til sitt forsvar hevdet han at han ble rammet av «tunnelsyn» og uprovosert angrep Ulven. Dette var dog ikke noe retten gikk med på. Man konstaterte i dommen at voldsbruken var uprovosert og at det ikke spiller noen rolle om man uten grunnlag sier at man tror at noen skal gå til angrep.

I forbindelse med mishandlingen fikk Pettersson en hel del oppmerksomhet på forumet Flashback. Ifølge brukere var Pettersson tidligere listet som styremedlem i Syndikalistiskt Forum i Göteborg.

Les også:
Venstreekstremisme

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
JudasGarSviker
JudasGarSviker
1 år siden

Rart at ingen har kartlagt venstreavskummet slik at det går an å oppsøke dem en etter en.

JudasGarSviker
JudasGarSviker
1 år siden

Gi denne parasitten en Doctor Martens dental plan.
https://www.bitchute.com/video/7D7M1CuzaSmX/

2
0
Hva synes du? Gi en kommentarx
()
x