Hjem Nyheter Syndikalistpøbel mishandlet meningsmotstander – får samfunnstjeneste

Syndikalistpøbel mishandlet meningsmotstander – får samfunnstjeneste

2

SVERIGE En venstreekstremist som deltok i mishandlingen av Youtuberen «Ulven» dømmes til samfunnstjeneste.

Venstreekstremisten Elias Pettersson, tidligere Elias Tångvik, dømmes til 75 timers samfunnstjenste etter at han i 2018 deltok i en uprovosert mishandling av Youtube-profilen Ulven, som pleier å motdemonstrere med kløktige budskap.

Aktor la opprinnelig ned påstand om at Pettersson skulle dømmes for grov mishandling, ettersom vold mot hodet forekom og at den gruppe Pettersson inngikk i angrep Ulven med stor tallmessig overlegenhet. I dommen ble det dog kun mishandling av normalgrad ettersom det ikke kunne bevises at Pettersson selv sparket mot hodet.

Pettersson påstår at han handlet i nødverge, da personer «med tilknytning» til Den nordiske motstandsbevegelsen skal ha befunnet seg i nærheten. Til sitt forsvar hevdet han at han ble rammet av «tunnelsyn» og uprovosert angrep Ulven. Dette var dog ikke noe retten gikk med på. Man konstaterte i dommen at voldsbruken var uprovosert og at det ikke spiller noen rolle om man uten grunnlag sier at man tror at noen skal gå til angrep.

I forbindelse med mishandlingen fikk Pettersson en hel del oppmerksomhet på forumet Flashback. Ifølge brukere var Pettersson tidligere listet som styremedlem i Syndikalistiskt Forum i Göteborg.

Les også:
Venstreekstremisme

2
Delta i debatten

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
JudasGarSviker Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
JudasGarSviker
JudasGarSviker

Rart at ingen har kartlagt venstreavskummet slik at det går an å oppsøke dem en etter en.

JudasGarSviker
JudasGarSviker

Gi denne parasitten en Doctor Martens dental plan.
https://www.bitchute.com/video/7D7M1CuzaSmX/