Hjem Nyheter Norge Synkende fødselsrate – også på landsbygda

Synkende fødselsrate – også på landsbygda

2

FOLKEMORD Ferske tall fra Statistisk sentralbyrå viser en fødselsrate i fritt fall – nå også på landsbygda.

Som Frihetskamp tidligere har rapportert om er fødselsraten i fritt fall i både Norden og de fleste andre steder i Europa. I Norge lå fødselstallet på historisk lave 1,62 barn per kvinne i 2017.

Fenomenet har tidligere sett ut til å ramme byene mest, i motsetning til landsbygda hvor fødselstallene har sett noe lysere ut. Nå viser det seg dog at trenden snur, og fødselstallene synker nå også på landsbygda.

LES OGSÅ: Miljøpartiet vil ha færre norske barn og mer masseinnvandring

Ferske tall fra Statistisk sentralbyrå (SSB) viser nemlig at fødselstallene synker like mye på landsbygda som i byene, og noen steder til og med mer.

– Fruktbarheten har falt i alle fylker og i de fleste kommuner de siste ti årene. Tidligere var det større variasjon mellom fylker og kommuner i fruktbarhet, men denne er blitt mindre ettersom fruktbarheten har falt, sier seniorforsker Astri Syse i Statistisk sentralbyrå̊.

Syse peker på en økt fødealder over hele landet, som følge av at kvinner prioriterer utdanning og jobb fremfor familie og barn, som noe av forklaringen på problemet.

2
Delta i debatten

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
RoarEinar O Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Einar O
Einar O

Når globalistene styrer, da faller fødselsraten.

Roar
Roar

Det at fødselsraten har sunket så drastisk, og det KUN i nyere tid/etterkrigstiden, burde få folk flest til å stille seg følgende spørsmål: Kan det ha med globalistenes agenda å gjøre?