Hjem Nyheter Norge Synkende fødselsrate – også på landsbygda

Synkende fødselsrate – også på landsbygda

2

FOLKEMORD Ferske tall fra Statistisk sentralbyrå viser en fødselsrate i fritt fall – nå også på landsbygda.

Som Frihetskamp tidligere har rapportert om er fødselsraten i fritt fall i både Norden og de fleste andre steder i Europa. I Norge lå fødselstallet på historisk lave 1,62 barn per kvinne i 2017.

Fenomenet har tidligere sett ut til å ramme byene mest, i motsetning til landsbygda hvor fødselstallene har sett noe lysere ut. Nå viser det seg dog at trenden snur, og fødselstallene synker nå også på landsbygda.

LES OGSÅ: Miljøpartiet vil ha færre norske barn og mer masseinnvandring

Ferske tall fra Statistisk sentralbyrå (SSB) viser nemlig at fødselstallene synker like mye på landsbygda som i byene, og noen steder til og med mer.

– Fruktbarheten har falt i alle fylker og i de fleste kommuner de siste ti årene. Tidligere var det større variasjon mellom fylker og kommuner i fruktbarhet, men denne er blitt mindre ettersom fruktbarheten har falt, sier seniorforsker Astri Syse i Statistisk sentralbyrå̊.

Syse peker på en økt fødealder over hele landet, som følge av at kvinner prioriterer utdanning og jobb fremfor familie og barn, som noe av forklaringen på problemet.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Einar O
Einar O
2 år siden

Når globalistene styrer, da faller fødselsraten.

Roar
Roar
2 år siden

Det at fødselsraten har sunket så drastisk, og det KUN i nyere tid/etterkrigstiden, burde få folk flest til å stille seg følgende spørsmål: Kan det ha med globalistenes agenda å gjøre?