Hjem Nyheter Norge Synkende fødselsrate – også på landsbygda

Synkende fødselsrate – også på landsbygda

2
DEL

FOLKEMORD Ferske tall fra Statistisk sentralbyrå viser en fødselsrate i fritt fall – nå også på landsbygda.

Som Frihetskamp tidligere har rapportert om er fødselsraten i fritt fall i både Norden og de fleste andre steder i Europa. I Norge lå fødselstallet på historisk lave 1,62 barn per kvinne i 2017.

Fenomenet har tidligere sett ut til å ramme byene mest, i motsetning til landsbygda hvor fødselstallene har sett noe lysere ut. Nå viser det seg dog at trenden snur, og fødselstallene synker nå også på landsbygda.

LES OGSÅ: Miljøpartiet vil ha færre norske barn og mer masseinnvandring

Ferske tall fra Statistisk sentralbyrå (SSB) viser nemlig at fødselstallene synker like mye på landsbygda som i byene, og noen steder til og med mer.

– Fruktbarheten har falt i alle fylker og i de fleste kommuner de siste ti årene. Tidligere var det større variasjon mellom fylker og kommuner i fruktbarhet, men denne er blitt mindre ettersom fruktbarheten har falt, sier seniorforsker Astri Syse i Statistisk sentralbyrå̊.

Syse peker på en økt fødealder over hele landet, som følge av at kvinner prioriterer utdanning og jobb fremfor familie og barn, som noe av forklaringen på problemet.

KILDEFamilieklubben
DEL

2
Delta i debatten

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
RoarEinar O Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Einar O
Einar O

Når globalistene styrer, da faller fødselsraten.

Roar
Roar

Det at fødselsraten har sunket så drastisk, og det KUN i nyere tid/etterkrigstiden, burde få folk flest til å stille seg følgende spørsmål: Kan det ha med globalistenes agenda å gjøre?