Hjem Nyheter Syria skjøt ned tre israelske missiler

Syria skjøt ned tre israelske missiler

UTENRIKS Skurkestaten Israel fortsetter å angripe sine naboer. Denne gangen forsøkte de å beskyte et militært forskningsanlegg i Syria.

Syrias luftvern måtte settes inn på mandag da landets voldelige nabo Israel valgte å uprovosert beskyte landet med tre missiler. Missilene skal ifølge det syriske militæret ha vært på vei til å treffe et militært forskningsanlegg like utenfor Damaskus.

Hendelsen fant sted 23:30 lokal tid. Ifølge det syriske militæret gikk Israel til angrep for å øke stridsmoralen til det fåtallet IS-terrorister som fortsatt herjer i landet.

Sammenlagt skal Israel ha avfyrt seks missiler, av hvilke det syriske luftvernet klarte å nøytralisere tre. Ifølge vitner i byen Jamraya, like utenfor Damascus, så kunne man høre en serie kraftige eksplosjoner. Vitnemålene har også blitt bekreftet av den Hezbollah-allierte nyhetsstasjonen Al Mayadeen.

Mandagens angrep er en fortsettelse på Israels uprovoserte angrep på det syriske folket. På fredag avfyrte Israel en serie missiler som var rettet mot syriske ammunisjonsdepoter. Sammenlagt skal minst ti bygninger ha blitt ødelagt.

Kilde:
Syrien sköt ner tre israeliska missiler