Hjem Nyheter Norge Syrisk «flyktning» siktet for overfall og voldtektsforsøk i Kristiansand

Syrisk «flyktning» siktet for overfall og voldtektsforsøk i Kristiansand

4

FLERKULTUR En syrisk statsborger er siktet for overfall og voldtektsforsøk i forbindelse med et voldelig overfall på en kvinne på Lund i Kristiansand.

En syrisk mann i 20-årene er varetektsfengslet i fire uker mistenkt for overfall og forsøk på voldtekt av en kvinne som gikk hjem fra sentrum i Kristiansand natt til søndag den 30 juni. Ifølge politiet skal kvinnen ha blitt utsatt for vold under overfallet og hun pådro seg synlige skader.

Mannen skal ha kommet til Norge for to år siden, etter at myndighetene i et annet europeisk land som han oppholdt seg i ønsket å sende ham hjem.

— Retten har ved denne vurderingen lagt særlig vekt på fornærmedes forklaring der hun har beskrevet at en mannsperson fulgte etter henne fra sentrum til bensinstasjonen på Lund. Det er den samme personen som overfalt henne like etter at hun forlot bensinstasjonen. Fornærmede har bekreftet at den personen som ble pågrepet er den samme som overfalte henne, skriver NRK.

Saken blir, i motsetning til Motstandsbevegelsens demonstrasjon tidligere på dagen, ikke ansett å ha særlig mye nyhetsverdi av lokalavisen Fedrelandsvennen som kun har publisert to mindre notiser om hendelsen.

Kilde:
Syrisk asylsøker siktet for overfall og voldtektsforsøk i Kristiansand

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Thomas W Mosveen
Thomas W Mosveen
5 år siden

Ørkenrottene viser igjen sin sanne natur.Vi trenger motstandsbevegelsens politikk innført snarest.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

It’s just another day, and another enrichment. Business as usual.

Krüger
Krüger
5 år siden

Forleden dag ble tre personer , to menn og en kvinne , alle tre etnisk norske , siktet for en særs alvorlig voldtekt av en kvinne i Värmland i Sverige . Men det er kanskje greit å voldta bare man har genene i orden ??

KS88
KS88
Svar til  Krüger
5 år siden

Hei igjen. Er jammen meg en aktiv liten krabat du, men dagene blir vel lange når man får pengene ine fra nav i form av sosial stønad? Er litt merkelig hvordan du hopper til denne konklusjonen om at «voldtekt er greit så lenge genene er i orden», det du insinuerer her jo at det som blir sagt om Fedrelandsvennen ste mer, hvis ikke mister jo argumentet ditt hele brodden sin? I samme slengen kan jo vi spørre deg om det er greit å voldta i det hele tatt? Så må du passe å komme deg ut i sola i blant,… Les mer »