Hjem Nyheter Europa Syrisk innvandrer dro hjem igjen: «Europa er fullt av IS-sympatisører»

Syrisk innvandrer dro hjem igjen: «Europa er fullt av IS-sympatisører»

MASSEINNVANDRING I et TV-intervju forteller en kristen syrisk innvandrer om hvordan han dro hjem til Syria fra Østerrike etter at han la merke til at en stor andel av innvandrerne er terroristsympatisører.

Den kristne syreren Spiro Haddad forteller i et intervju på tysk TV hvorfor han valgte å dra tilbake til Syria fra Østerrike. Han mener at det er tryggere i hjemlandet, da en stor andel innvandrerne i Europa sympatiserer med terrorgrupper som IS og Al-Nustra.

Haddad kom til Europa med hjelp av flyktningsmuglere som han betalte 3 000 euro.  I videoklipp og bilder fra hans tur til Europa kan man se hvor entusiastisk og positiv han var i begynnelsen, men da han la merke til hvor mange «flyktninger» som støttet terrorgrupper som IS begynte han å bli bekymret.

Da Haddad advarte østerrikske myndigheter om problemet med terrorsympatier blant innvandrere fikk han imidlertid ingen sympati i det hele tatt, noe som resultert i at han dro hjem. Han bor nå Damaskus, og i intervjuet advarer han Europa mot åpne grenser.

– Det er ikke bra at Europa er åpent for alle. IS og AL-Nusra ønsker å ødelegge alt,  europeerne inkludert. Hvis du ikke forstår det, har jeg stor pessimisme for Europas fremtid, sier han i intervjuet.

Se intervjuet nedenfor:

https://www.youtube.com/watch?v=12znL76SNlY