Hjem Nyheter Syrisk nonne: «Invasjonen av Europa er organisert»

Syrisk nonne: «Invasjonen av Europa er organisert»

INVASJON En syrisk nonne som jobber med syriske flyktninger i Libanon advarer Europa mot invasjonen av inntrengere fra den tredje verden.

ModerAgnes

Den syriske nonnen Agnes Mariam de la Croix, som arbeider ved et et senter for syriske flyktninger i Libanon etter at klosteret hun selv ledet ble bombet, advarer i et intervju med den kristne norske avisen Dagen at hele den europeiske sivilisasjonen er i fare på grunn den organiserte masseinvasjonen av muslimer.

Når det gjelder krigen i Syria og vestlige massemedias ensidige dekning av konflikten, kaller den 69 år gamle nonnen det for en historisk massemanipulering og sier at man ikke kan stole på mediene.

– Vi er offer for en propaganda som forvrenger virkeligheten. Stadig ser vi at ofre blir fremstilt som drapsmenn og drapsmenn som ofre. Slik får folk sympati for falske ofre, og avsky for den som feilaktig blir fremstilt som overgriper, sier hun.

LES OGSÅ: Løgner om konflikten i Syria avslørt av canadisk journalist

Hun påpeker blant annet at det er utenlandsk innblanding som har skapt kaos i land som Afghanistan, Irak, Libya og i Syria de siste årene, og nevner navn som Tony Blair, Madeleine Albright, George Bush, Nicolas Sarkozy, Alain Juppé, Clinton og flere for å stå bak destabiliseringen av regionen.

Hun forteller at de 360 000 fremmedkrigerne som har kommet fra hele verden til Syria er terrorister og barbarer som invaderer, voldtar, slakter og driver folk vekk fra hjemmene sine. Hun påpeker at dette ofte skjer med støtte fra det internasjonale samfunnet, og at det er en «ren løgn» at drivkraften skal være demokrati og velferd for syriske flyktninger.

– Disse menneskene er ikke frihetskjempere. De ødelegger samfunn, statens infrastruktur og landets verdensarv. De skaper kaos. Alle burde stå opp mot slike ugjerninger, sier hun til avisen.

destruction_of_pre-historic_monuments
Ødeleggelse av pre-historiske monumenter
LES OGSÅ: Ville ha krig i Syria og felle Assad – for å hjelpe Israel

På spørsmål om flyktningkrisen og den økende muslimskepsisen i Europa svarer den syriske nonnen følgende:

– Det er en organisert invasjon, sier hun og stiller spørsmål ved hvorfor så mange muslimske flyktninger velger Europa i stedet for rike arabiske land som er nærmere og der de har samme religion, språk og kultur.

Når den kristne avisen Dagen viser til bibelens oppfordring til å hjelpe mennesker i nød og elske sine fiender, tar den syriske nonnen til motmæle og svarer:

– For oss orientalske kristne er ikke muslimer fiender. Vi skal være gjestfri mot folk i nød, ja, men ikke mot en organisert invasjon. Husk at radikal islam ikke er en religion, det er et politisk program som har som mål å skaffe seg hegemoni i religionens navn.

– Det undrer meg at dere som er så godt utdannet ikke ser at det som skjer kommer til å true levemåten deres. Det er som selvmord for sivilisasjonen, avslutter hun.

Kilde:
– Det er organisert invasjon av Europa