Hjem Nyheter Norden Systemet i Sverige svikter – 8 av 10 kommuner skal spare til...

Systemet i Sverige svikter – 8 av 10 kommuner skal spare til neste år

7

SVERIGE Systemet er i ferd med å svikte i vårt naboland Sverige. Åtte av ti kommuner planlegger nå sparetiltak innen viktige områder som eldreomsorg, skole og undervisning for det kommende året.

Illustrasjonsfoto

I følge en undersøkelse utført av den svenske rikskanalen SVT, planlegger åtte av ti av landets kommuner å spare inn penger på områder som eldreomsorg, skole og utdanning til neste år. Pengene rekker ikke til, og mange kommuner blir tvunget til å spare i form av effektivisering eller kutt.

– I utgangspunktet er det en slags systemsvikt som pågår akkurat nå fordi ting går så fort, sier Peter Carlstedt, kommunaldirektør i Kramfors kommune.

Seks av ti kommuner oppgir at de planlegger å spare penger innen skole og utdanning. Dette skal gjennomføres blant annet ved å redusere staben og driftskostnader.

Det samme gjelder for eldreomsorgen. Seks av ti kommuner oppgir at de planlegger å   redusere personell. En av kommunene som trenger å spare mest er Kramfors i Ångermanland. Der må man spare 50 millioner for å få det hele til å gå rundt.

– Jeg har ikke opplevd så store besparelser på de ti årene jeg har vært ansatt, legger Carlstedt til.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
7 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Anton Ulsberg
Anton Ulsberg
2 år siden

En lenge varslet krise, men akk og ve de tomme dressene som agerer som folkets ledere står fortsatt med hodet i sanden, og der vil de forbli! Gudene må vite hvor dette ender … nevnte noen ragnarok?

Eller finnes der fortsatt håp?
https://www.motstandsbevegelsen.org/medlemskap/

Kim Larsen
Kim Larsen
2 år siden

Helt sinnsykt

Grim
2 år siden

Lakeierne har fornektet den klare ondskapen så lenge nå at deres barn har blitt en T-rex dinosaur som biter hodet av dem som skapte vanviddet

Espen
Espen
2 år siden

Nei så «overraskende».
Om dette kom som en overraskelse på politikere i Sverige, så burde Sverige kanskje heretter stilt krav om IQ-test på de som skulle ansettes i kommuner og politikk i fremtiden.

Det samme burde man gjort her hjemme i Norge, for det er jo helt klart at det ikke er vettige folk i politikken lenger.

Død over det onde
Død over det onde
Svar til  Espen
2 år siden

Forræderne er ikke overrasket. De opptrer kanskje som det offentlig, men det er tross alt jobben deres å splitte og herske, som de nikkedukkene de er for den sionistiske elite.
Alle vi vet at sionistene har som plan å destabilisere vesten og skape krig og konflikter mellom muslimske folk og europeere.

Hanne
Hanne
2 år siden

Dette er forferdelig.
Sverige var en gang en veldig idyllisk land, nå er det ødelagt av masseinnvandringen og globalistene.
Er det noe vi kan gjøre for å hjelpe våre søstre og brødre i Sverige? Hjertet mitt gråter med dere.

Død over det onde
Død over det onde
2 år siden

Man høster som man sår. Dette er bare bra for oss.