Hjem Nasjonal kamp Media Systemgransker: «Donald Trump støtter Chabad og Noahide-loven»

Systemgransker: «Donald Trump støtter Chabad og Noahide-loven»

23

JØDESPØRSMÅLET Systemgransker avslører at USAs president Donald Trump støtter den ekstreme jødiske bevegelsen Chabad-Lubavitch, samt den jødiske loven Noahide.

Systemgranskeren Adam Green, fra Know more News, tar denne gang for seg den jødiske mystikken Kabbala, som har blitt så populær blant USAs mange kjendiser. Han tar også for seg den jødiske ekstremistbevegelsen Chabad-Lubavitch, samt den jødiske Noahide-loven, og avslører at USAs president Donald Trump støtter jødisk ekstremisme.

Mer av Adam Green og Know More News kan du finne HER.

Se også:

Les også:
FILM: The Satanic Plan For Goyims
Systemgransker om politisk sensur – hvem står bak?
Mark Collett: Vi behøver noe lignende Den Nordiske Motstandsbevegelsen i England
Nigel Farage peker ut den jødiske lobbyen: «De har umåtelig stor makt i USA»
FILM: Hvordan Israel-lobbyen kontrollerer USA
Trump: «Hatkriminalitet skal lede til dødsstraff!»
Trump er en idiot som lyder jødisk makt – i iransk tegnefilm
Trump vil beholde militært nærvær i Midtøsten – for Israels skyld
Trump: – Jeg vil ha masseinnvandring
Lederperspektiv #24: Putin, Trump og Bolsonaro – lederne vi har ventet på eller globalister i ny drakt?

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
23 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Roy Vey
Roy Vey
3 år siden

Kristen-sionister skriker ut om muslimsk Sharia lov, men er helt stille når det kommer til jødisk Noahide lov. Kristen-sionister skriker ut om den muslimske Koranen, men er helt stille når det kommer til den jødiske Talmud. Kristen-sionister skriker ut om muslimsk Halal-slakt, men er helt stille når det kommer til jødisk Kosher-slakt. Kristen-sionister skriker ut om muslimsk omskjæring, men er helt stille når det kommer til jødisk omskjæring som er langt verre. (Metzitsah B`peh) Kristen-sionister skriker ut om islamisering, men er helt stille når det kommer til jødisk makt og deres rolle bak islamiseringen av Europa. Vi ville ALDRI hatt… Les mer »

Roar
Roar
Svar til  Roy Vey
3 år siden

Spot on

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

ENHVER politiker som vil lykkes i USA må bøye hodet for jødene, som er bedre organisert enn noen annen lobby. Setter du deg opp mot jødene uteblir ikke bare valgbidrag men de som konkurrerer om plass i kongressen eller delstatsforsamlinger får desto mere, fordi de lydig underordner seg. Dette gjelder Trump, slik det har gjeldt for omtrent alle tidligere presidenter, ministre og toppolitikere som vil «opp og fram». Det er kun grad av spyttslikking som skiller. Trump har gitt jødene ALT de har bedt om – og litt til – men har han fått noe tilbake, i form av takknemlighet… Les mer »

Tommy Olsen
Svar til  Proverbs 26:11
3 år siden

Stemmer. Dette fremmede folk har et utrolig grep om USA, takket være fanatiske kristen-sionister som lar seg underkue og slave for dem.

This Goy Knows!
This Goy Knows!
3 år siden

«Kristen-sionister», rettere sagt anti-kristne, er livsfarlige for vårt folks fremtid. De er fanatisk besatt av en tro de har utav tekst fra en omskrevet Bibel, Scofield Bibelen. Og med en slik fanatisme og tunnelsyn er de helt låst i denne tro. De tilber nå et folk som utgir seg for å være jøder, og det er de som hjelper dem frem til makt i den vestlige verden. Det er som om de skulle være helt hypnotisert av et ondskapsfullt folk.

Haraldsson
Haraldsson
3 år siden

Donald Trump før innsettelsen som president i USA: «I will drain the swamp» «I will destroy the deep state».

Men som president viser han seg, som sine forgjengere, å være endel av «the swamp» eller «the deep state».

Roy Vey
Roy Vey
Svar til  Haraldsson
3 år siden

Riktig. Og slikt burde vært ulovlig og straffet. Den politikk man går til valg med, bør også være den politikk man fører når man blir valgt.

Roar
Roar
3 år siden

Har fulgt Adam Green og Know More News en liten stund nå, og må si at det er utrolig interessant det han tar opp. Han gjør en god jobb.

H.L
H.L
3 år siden

Kristen-sionisten sier vi må forsvare Israel og mener jødene ikke gjør noe galt når de slakter arabere, okkuperer deres landområder og fordriver dem vekk fra sine hjem. Idiotene forstår ikke det at krig for Israel er årsaken til muslimsk invasjon til Europa. De er jo mer idioter enn hva venstresiden er, som ihvertfall vet at de arbeider for globalismen.

kjetil meland
kjetil meland
3 år siden

Hater jøder. Det kommer jeg til å gjøre til min død

This Goy Knows!
This Goy Knows!
Svar til  kjetil meland
3 år siden

Dessverre er det slik at det finnes en jødisk elite i verden som innehar så alt for mye makt, og som ikke ønsker oss vel. Og dessverre er det så alt for mange jøder som støtter denne elite, og som selv arbeider for deres agenda. Men, det finnes også enkelte jøder som er gode, som selv jobber med å belyse jødisk makt og overtramp.

Tor
Tor
Svar til  This Goy Knows!
3 år siden

Aldri stol på dem. Uansett om de sier seg enig. Med sin historie fortjener de ingen sjanser, vårt folk er viktigst av alt.

kjetil meland
kjetil meland
Svar til  Tor
3 år siden

Helt enig Tor.

Morten
Morten
3 år siden

Syke folk! Folk må få opp øynene

Arno
Arno
3 år siden

Husk at «jøder» IKKE er en betegnelse på en rase, eller en bestemt etnisitet. Det er betegnelse på tilhengere av en «religion» – eller ukultur. Jesus fra Nazareth sa i ganske klare ord at de var satanister som tilhørte Satan’s Synagoge. Se Johannes evangelium kap. 8, v. 44. – Jeg er enig med Jesus der. Du litt ovenfor skrev: «Men, det finnes også enkelte jøder som er gode, som selv jobber med å belyse jødisk makt og overtramp.» Ja, det du vel egentlig mener er at folk som kommer fra et jødisk miljø KAN være bra og modige folk. Men… Les mer »

Haraldsson
Haraldsson
Svar til  Arno
3 år siden

Dette stemmer ikke helt. Jødene er ingen rase, der har du helt rett. Men de som idag kaller seg jøder tilhører et spesifikt folk, et blandingsfolk, som senere innførte strenge raselover, slik at de biologisk sett står i en særklasse. Først gjenstand for en sterk opplanding med forskjellige folkeslag – orientalske, forasiatiske, og vestiske; de er opplandet med hamitter og negroide, og de har også et svakt nordisk islett. Denne bastardiseringsprosess ble imidlertid stanset av profeten Esra omkring 500 f.kr. Han satte de strengeste bestemmelser mot raseblanding og forlangte til og med at de jøder som hadde tatt fremmede hustruer… Les mer »

Arno
Arno
Svar til  Haraldsson
3 år siden

Uff, du er helt på viddene, Haraldsson. Beklager å måtte si det. Du har åpenbart ikke fått med deg at ca 95 % av de som i dager kaller seg «jøder» opprinnelig stammer fra khazarene – et IKKE-semittisk krigerfolk (tyrkisk-mongolsk) som konverterte til talmudismen (jødedommen) i år 740 e.Kr.. De infiltrerte seg senere blant de nord-europeiske folk inkludert i Russland. Les foredraget av Freedman som jeg viser til – det skal også finnes i norsk oversettelse – så forstår du mye mer. At disse khazar-«jødene» (også kalt «aschkenazi-jøder») er kraftig oppblandet med andre folkeslag har i høyeste grad gjort dem… Les mer »

Haraldsson
Haraldsson
Svar til  Arno
3 år siden

Du tror på Khazar-teorien, det gjør ikke jeg.

Khazar-teorien diskuteres her:
https://www.youtube.com/watch?v=EpfZASFIp2Y&bpctr=1565645483
https://youtu.be/qPUXFO1fefU
https://youtu.be/lNPDefkOfi8

Jødenes krig er en boktittel, det stemmer.
Du kan lese den i PDF her: https://www.nordenstil.no/recommended/books/books-norwegian/

Vigdis
Vigdis
2 år siden

Interessant. Trump er ikke god

trackback
2 år siden

[…] til Midtøsten, og Trump truer Iran Trump er en idiot som lyder jødisk makt – i iransk tegnefilm Systemgransker: «Donald Trump støtter Chabad og Noahide-loven» Toppdemokrat erkjenner: «Vi visste at det ikke fantes masseødeleggelsesvåpen i Irak» SYRIA: USA […]

trackback
1 år siden

[…] også: Dagens video: Den jødiske Talmud Systemgransker: «Donald Trump støtter Chabad og Noahide-loven» FILM: The Satanic Plan For […]

trackback
1 år siden

[…] også: Dagens video: «Kristensionismen» Systemgransker: «Donald Trump støtter Chabad og Noahide-loven» B’nai B’rith grunnlegges Dagens video: Okkulte krefter Dagens video: Frimureriet – «De som […]