Hjem Artikler Kronikk Ta sjansen «antirasister» – lær dere å forstå «nazister»

Ta sjansen «antirasister» – lær dere å forstå «nazister»

KRONIKK (Opprinnelig publisert 2016) Hitler gasset jo ihjel seks millioner jøder under andre verdenskrig. Rudolf Höss tilsto jo (etter tortur). Hvorfor blir da enkelte mennesker «nazister»? Er dere overhodet interessert i å forstå hvorfor? Nå har dere i hvert fall sjansen.

folkmassa_hitler_munich-640x390

Hva er godhet? Hva er ondskap? Og hvilket samfunn bringer mest lykke?

Dere har kanskje oppdaget at sosial stigmatisering ikke helt biter på noen av oss. Ta for eksempel Forslund eller Saxlind eller Vejdeland eller Lindberg. Eller noen av de aktivister som man kan se i våre kamprapporter. Eller hva med 21,3 prosent av det greske folket? Eller den raskt økende skaren av mennesker som privateid massemedia stempler som «nazister», men som allikevel fortsetter å kjempe? Vi gjør ikke det vi gjør fordi vi ønsker å rydde vei for ondskap, men fordi vi anser oss å vite hva som er det mest humane for verdens folk, inkludert vårt eget. Vi er bare en fortropp på det som skal komme. Og vi kommer aldri til å gi oss. Vi kan kun stoppes ved at dere på en industriell skala utrydder oss (noe som «humanister» og «antifascister» allerede har gjort med millioner av våre forgjengere).

Vi bærer på en tro som er sterkere enn noen kan forestille seg. En distinkt sak som skiller oss fra dere er at vi har innsett at et «flerkulturelt» samfunn alltid er synonymt med ufattelig mye lidelse. Helt siden barneskolestadiet har vi blitt hjernevasket av et skolevesen hvis retningslinjer har blitt forfattet av korrupte politikere. Den «flerkulturelle» ideologien er ikke bare en umulighet å praktisk gjennomføre, men den er også direkte skadelig for alle involverte parter. I våre øyne er «flerkulturen» et masseødeleggelsesvåpen som kyniske makthavere svinger mot intakte og sterke nasjoner med det mål å svekke og underminere. Kan dere som forfekter et «flerkulturelt» samfunn komme med et eksempel på et vellykket et? Pass på å ikke blande sammen «flerkultur» med en overliggende monokultur som kun tar imot små «flerkulturelle» grupper, mens dere bor på trygg avstand fra det hele. USA? Brasil? Sverige?

Men hvorfor finnes det da ingen vellykket flerkultur? Hvorfor kantrer disse samfunnene ned i lovløs lidelse og borgerkrig? En logisk forklaring på dette er at slike samfunn i praksis innebærer at for mange interessegrupper kjemper om samme ressurser på en for liten plass og at disse ikke kan opprettholde felles lover, ettersom folkene skiller seg for mye fra hverandre og at ingen egentlig er interessert i å bli en del av en kunstig blanding av kultur og etnisitet. Mange innvandrergrupper i Norden har det dårlig. De er malplasserte og finner ikke sin naturlig plass uansett hvor mye dere forsøker å gi de en. Og det er helt naturlig. Akkurat slik vi hadde følt oss malplassert og ulykkelige om vi skulle forsøkt å integrert oss i deres samfunn. Skulle en nordisk barnefamilie kunne reise ned til Irak og leve der som sunni- eller shiamuslimer? Klarer vi å frasi oss vår måte å leve på og bosette oss i Midtøsten? Dessuten er Irak allerede et «flerkulturelt» og utrygt land der ulike religiøse strømninger og etniske grupper daglig forsøker å sprenge hverandre i luften.

Nasjonalsosialismen, eller «nazismen» som våre motstandere kaller det, ønsker at alle skal kunne leve anstendige liv og at det er respektive folks ansvar å lykkes med det. Dog er det ikke vårt ansvar at 800 millioner indere ikke har mer mat. Vi anser også at det er urimelig å flytte ulike folkeslag fra hele verden til Norden, ettersom det til slutt vil ende i blodige konflikter. Det sier seg selv at om for eksempel Islam skal gro på nordisk mark så vil det bli konflikter, ettersom Islam, akkurat som mange andre religioner, er ekspansiv og totalitær i sin legning. I Syria skar militante muslimer hodet av kristne prester for noen uker siden. Dere vet – de militante muslimene som vi skattebetalere har skjenket over 100 millioner kroner til. Når islam har vokst seg sterkere i Norden, vil religionen forsøke å kue oss, akkurat som den historisk sett har kuet folk andre steder. Vil vi det, eller kommer det til å bli konflikt? Svaret på det spørsmålet vet vi allerede.

Er det virkelig godhet å utsette folk for «flerkulturell» lidelse? I våre øyne er det ren ondskap å bevisst utsette folkegrupper for dette. Og hvorfor skulle våre «ledere» blande oss inn i krig nede i Midtøsten? Hvorfor har vi tatt knekken på nasjon etter nasjon av staten Israels fiender? Vår sikkerhetspolitiske situasjon forverres og dessuten mottar vi horder av flyktninger fra disse land som senere drar oss inn i «flerkulturelle» konflikter her hjemme. Det er forferdelig i en nasjonalsosialists øyne å krenke suverene nasjoners rett til selvbestemmelse, skjære opp en av ledernes rektum for å få det til å se ut som han har gjort i buksa av skrekk, eller henge de i uverdige former som simple tyver, drepe hundretusener av andre folk gjennom illegale angrepskriger for så å gå i knestående i våre egne land som et direkte resultat.

Vi anser at vi har satt fingeren på en klikk internasjonale bankmenn som opererer på et overstatlig nivå og som mange av våre politikere lyder under. Som bevisst utsetter verdens folk for dette og som dessuten ligger bak stort sett hver eneste moderne krig. Og hvorfor har privateide mediekonserner kjøpt opp omtrent all massemedia og dermed fått en uhørt makt over vårt folk? Hvorfor forholder ikke statseide TV-kanaler seg politisk nøytrale? Hvorfor eksisterer det etterretningstjenester som EXPO, Vepsen, SOS Rasisme og flere – som kartlegger og forfølger tusenvis av nordboere? Er det meningen at det skal være slik? Hva er det egentlig som har hendt med Norden? Disse spørsmål stiller vi «nazister» oss.

Det tar seks timer å forstå «nazister». Er du klar?

Igår så jeg en dokumentar om andre verdenskrig. Dokumentaren er ikke laget av noe mediaselskap, men av en privatperson ved navn Dennis Wise, som må ha lagt ned hundrevis av timer i arbeidet på å klippe sammen de 23 delene, på 15 minutter hver. Det sentrale i dokumentaren er Adolf Hitler, en mann som i «antirasisters» øyne er ondskap personifisert. Ved et tidspunkt i dokumentaren er det lett å nesten begynne å gråte! Ja, det er sant, den er ekstremt følelsesladet når den skildrer krigens slutt og de voldtekter og grusomheter som tyske kvinner og soldater som har kapitulert utsettes for.

Men, ofte er mennesker mest formbare politisk frem til de er rundt 25 år. Deretter blir de mer statiske i sitt verdensbilde. Dette innebærer at selv om et menneske får se autentiske bevis som motsier personens oppfattelse, kommer det til å avfeies som «propaganda». Som en kuriositet kan jeg nevne en avhoppet KGB-agent som på en ganske humoristisk måte delte sitt syn på akkurat dette området, noe som mennesker kan anbefales å titte på før de ser dokumentaren. Den kommer sikkert til å avfeies som «nazipropaganda» av en del lesere. Og ja, det er dere selv som velger de idealer dere tror på i dette livet.

Men muligheten til å forstå hva vi har valgt gjenstår. Forsøk å sette fordommene til side og se dokumentaren fra start til slutt. Det tar seks timer av deres liv å forstå hva det er for noe som brenner i «nazisters» hjerte. Dokumentaren gir et innblikk i komplekse hendelser under andre verdenskrig som vi har reagert sterkt på, og hvorfor vi stiller spørsmål ved mye av det som står i familien Bonniers historiebøker om datidens Tyskland. Ut i fra hva jeg vet er dokumentaren den eneste av sitt slag, som på en omfattende måte gir oss et alternativt bilde av krigen. Og hver del må sees for å virkelig forstå oss.

Selvsagt er sikkert ikke alle «antirasister» klare for å se en seks timer lang dokumentar som setter hendelsene rundt Hitler i et helt annet lys enn hva vi har lært på skolen. Eller kanskje dere synes det låter interessant? Uansett, om dere gjennom hele deres oppvekst har hørt på hva lærere har sagt om ham, så bør det være rimelig å ta del i et alternativt bilde. Og om dere avfeier dokumentaren og senere sprer løgner som at vi er «Breivik-elskere» som liker å utrydde folk – så er dere den verste sort løgnere.

Med dette sagt så er vi ikke reaksjonære som ønsker å skape et Hitler-Tyskland av eller i dagens Norden. Vi er radikale som på det nåværende tidspunktet sprer informasjon om de krefter som det tyske folket på alvor utfordret under andre verdenskrig og som fortsatt herjer på vår jord. Menneskeheten må ta et oppgjør med denne kriminelle kabal eller for all tid leve som gjeldsslaver i en totalitær og ufri verden. Motstandsbevegelsen er en del av en global renessanse som er i frammarsj takket være at Internett har fått mennesker over hele verden til å identifisere urettferdigheter og våge å begynne arbeidet med å frigjøre sine folk fra bankmennenes maktsfære. I fremtidens Norden ser vi vitenskap, kultur og ideal spire i et samfunn som er oss verdige og der folket er lykkelig!

Vi mener alvor og vi tenker å realisere vår visjon!

Klikk på bildet for å se dokumentarserien Adolf Hitler – The GREATEST story never told.

TGSNT-460x259